Hogyan lehet feldolgozni, hogy szerintem kicsit áron alul adtam az ingatlanom?
Aki már évek óta hírdeti az ingatlanját az valószínűleg többet kér érte mint amennyit lehetne, így nem azokhoz kell hasonlítanod a te ingatlanodat, már ha tényleg el akartad adni, nem csak árulni hónapokig vagy akár évekig.
Szoktam én is nézegeni az ingatlanokat és a hírdetések fele már legalább 1 éve fent van. Ami normális áron van meghírdetve az pár hónapon belül elkel. Ők legalább pénzre váltották az ingatlant és továbbléphetnek az életükben, míg a többiek csak várnak és ez miatt nem tudnak költözni.
A sikeres ember a hibáiból tanul, a múltat mielőbb lezárja és továbblép. Nézz a jövőbe, nem lehet minden döntésed helyes és sikeres, ilyen az élet. Zárd le és kész. Ez olyan, mint hogy mindig találnál jobb nőt, vagy férfit, de a vége az, hogy a két szék közé a pad alá esel.
Amúgy mennyi "veszteségről" beszélünk? 10 millió? Én a helyedben arra venném a fáradtságot, hogy hogyan tudnám a többszörösét megcsinálni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!