Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Hogyan lehet feldolgozni,...

Hogyan lehet feldolgozni, hogy szerintem kicsit áron alul adtam az ingatlanom?

Figyelt kérdés
Északi agglomerációban januárban kihívtam 2-3db ingatlanost és nagyjából azonos árakat mondtak, 3 hónap alatt áprilisban eladtuk 80millióért. Szerintem ez így gyors volt. 100nm 2 generációs ház volt, de 2 külön bejáratú lakrésszel szép rendezett kerttel és egész jó állapotban. Azóta azt látom, hogy az ingatlan.com-on az első oldalon 60 milliótól kezdődnek a házak... és van vagy 30 oldal... Mostanában egyre jobban bánt, hogy lehet hogy hülyeséget csináltam... Mit csináljak?
okt. 27. 19:22
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ha 3 hónap alatt ment el, ráadásul a budapesti aglóban, akkor az reális ár volt.

Ha most még egy éven át árulod 90 milláért, akkor a jelenlegi kamatokkal nyertél volna rajta max 3-4 milliót. 80 millió egy évig sima állampapírban parkoltatva is elég sokat fial ám...

okt. 29. 10:26
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Ja és még valami: van aki el akarja adni a házát, más meg hirdetni szereti, aztán közben otthon simogatja a hasát és örül, hogy az ő háza bezzeg 100 milliót ér, mondjuk 80-ért se vinné el senki. :)
okt. 29. 10:27
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Ha 3 hónap kellett ahhoz, hogy elmenjen, akkor reális volt az ár. Áron aluliakat elvisznek 1-2 hét, sőt napok alatt.
okt. 29. 19:32
 14/16 anonim ***** válasza:
80%
Én két nap alatt adtam el a lakásomat, úgy hogy három érdeklődő is megvette volna.. na az tényleg áron alul volt.. abban az időben, amikor naponta mentek fel az árak.. ez van.. túl olcsón tettem fel
okt. 29. 20:53
 15/16 anonim ***** válasza:
53%
14-es,az érdeklődő nem mindig veszi meg.Én is adtam el ingatlant hasonló módon,sőt,az egyik érdeklődő még rá is licitált. Az összes körülményt mérlegeltem.
okt. 29. 21:07
 16/16 A kérdező kommentje:
igen, de ezek lakások családi ház alapból lassabb...
tegnapelőtt 15:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!