Hogyan lehet feldolgozni, hogy szerintem kicsit áron alul adtam az ingatlanom?
Figyelt kérdés
Északi agglomerációban januárban kihívtam 2-3db ingatlanost és nagyjából azonos árakat mondtak, 3 hónap alatt áprilisban eladtuk 80millióért. Szerintem ez így gyors volt. 100nm 2 generációs ház volt, de 2 külön bejáratú lakrésszel szép rendezett kerttel és egész jó állapotban. Azóta azt látom, hogy az ingatlan.com-on az első oldalon 60 milliótól kezdődnek a házak... és van vagy 30 oldal... Mostanában egyre jobban bánt, hogy lehet hogy hülyeséget csináltam... Mit csináljak?okt. 27. 19:22
11/16 anonim válasza:
Szerintem ha 3 hónap alatt ment el, ráadásul a budapesti aglóban, akkor az reális ár volt.
Ha most még egy éven át árulod 90 milláért, akkor a jelenlegi kamatokkal nyertél volna rajta max 3-4 milliót. 80 millió egy évig sima állampapírban parkoltatva is elég sokat fial ám...
12/16 anonim válasza:
Ja és még valami: van aki el akarja adni a házát, más meg hirdetni szereti, aztán közben otthon simogatja a hasát és örül, hogy az ő háza bezzeg 100 milliót ér, mondjuk 80-ért se vinné el senki. :)
13/16 anonim válasza:
Ha 3 hónap kellett ahhoz, hogy elmenjen, akkor reális volt az ár. Áron aluliakat elvisznek 1-2 hét, sőt napok alatt.
14/16 anonim válasza:
Én két nap alatt adtam el a lakásomat, úgy hogy három érdeklődő is megvette volna.. na az tényleg áron alul volt.. abban az időben, amikor naponta mentek fel az árak.. ez van.. túl olcsón tettem fel
15/16 anonim válasza:
14-es,az érdeklődő nem mindig veszi meg.Én is adtam el ingatlant hasonló módon,sőt,az egyik érdeklődő még rá is licitált. Az összes körülményt mérlegeltem.
16/16 A kérdező kommentje:
igen, de ezek lakások családi ház alapból lassabb...
tegnapelőtt 15:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!