Valakinek már el kellett adnia álmai otthonát? Hogy tudtátok feldolgozni?
Az volt az álmom hogy vidékre költözzek. Ez sok szerencsével és munkával sikerült is.
Bakony, egy hektáros telek, legelő, félpanoráma, nagy tornácos parasztház gazdasági épületekkel. Különleges hely, szerintem még nincs egy ilyen. Ez AZ otthonom!
Viszont sajnos elváltam és azóta egyedül élek. Nincs sok munkalehetőség itt, olyan téren is stagnálok, illetve a pártalálást sem könnyíti meg ez a hely.
Sokat gondolkodok rajta hogy mi lenne ha eladnám és visszaköltöznék a pesti agglomerációba, csak hogy történjen már valami.
De attól félek belehülyülnék, örökké kísértene, na meg igazából nem oldaná meg a problémáimat...
Volt valakinek hasonló tapasztalata? Nem szabad ennyire kötődni egy ingatlanhoz?
Szerintem ne tedd, ha szeretsz ott lakni.
Párt és munkát mindenhol lehet találni.
Már bocs, de mikor vetted, akkor mégis mi volt a helyzet munka téren? Csak gondoltál akkor is erre?
Én is egyedül élek, egy nagy házban, és tudom, hogy nem egyszerű fenntartani, a pártalálás meg megint nehéz, de ettől még nem adnám el.
Ha ennyire zavar már a gondolata is akkor ne tedd, ne add el.
Próbálj meg helyette bérlőt keresni bele és a bérleti díjból menj egy időre máshová lakni ahol egyedül is elférsz, munka is van.
Ha esetleg később már nem fog zavarni az eladás gondolata akkor is eladhatod és vehetsz máshol lakást, ha meg később sem akarod eladni akkor majd 10 vagy 20 év múlva is ott lesz hogy visszaköltözz, amikor már nem élsz egyedül, már nem lesz fontos a munkahely közelsége.
Nem kell végletekben gondolkodni, hogy vagy ott laksz és akkor nincs munka, sokat kell utazni, túl nagy - vagy eladod álmaid házát. Keress középutat! Addig add ki bérbe és ideiglenesen menj máshová lakni.
Ne haragudj, de ha nincs munkád, akkor ez miért kérdés?
Levegőt lélegezve nem laksz jól, hiába nincs ott szmog.
Adnám el, feltéve ha egyáltalán akad vevő, és irány a főváros.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!