Az ingatlan eladója elérhetetlen, csak az ingatlanossal lehet kommunikálni, még bankszámlaszámot sem tudok, hogy foglalózzak, normális ez?
Figyelt kérdés
Állíthatólag tavasz óta árulja, nincs energetikai tanúsítványa, az elhunyt haszonélvező haszonélvezeti joga még mindig be van jegyezve, hallotti anyakönyvi azt se tudja, hol van..
Most kezdjek aggódni, hogy nem is akarja eladni vagy én vagyok túl gyors? 2 napja tettem ajánlatot, elfogadta. Ügyvéd, minden van, rugalmasan elérhető. Én már azt hittem 3-4 napra rá szerződünk. Kezdjek félni?
okt. 29. 20:49
11/31 anonim válasza:
10.-re.
Az adatait NEM KELL tudnod!
Illetve, voltak vevőim, aki korrektül megmondták az eladónak, hogy szeretnék leellenőriztetni rendőr/magánnyomozó által, hogy ne legyenek ingatlancsalás áldozatai. Ott is én, mint ingatlanos közvetítettem. Ha te is ezt szeretnéd, akkor nyíltan közöld AZ INGATLANOSSAL.
12/31 A kérdező kommentje:
Nem? Az ügyvédnek sem kell megadnia? Adásvételibe se kell? Na ne lódíts.
okt. 29. 22:35
14/31 anonim válasza:
12. Gyógyszerre iszol??? Az ügyvédnek, amikor majd/HA, ott ültök, hogy na akkor most szerződéskötés, fizetés,..., na AKKOR, akkor meg kell adni ezeket.
15/31 A kérdező kommentje:
Te sem láttál még adásvételit közelről. Azt előre már régesrég megcsinálja az ügyvéd, kimegy mindkét félnek, hogy előre el lehessen olvasni, személyesen pedig csak aláiras. Nem kézzel kapirgálják oda az adatokat. Szép is lenne.
okt. 29. 22:44
16/31 anonim válasza:
15. Trollkodsz, vagy ennyire egyszerű gyerek vagy??? A szerződés TERVEZTET/MINTÁT küldi átnézésre az ügyvéd! Abban NEM KELL szerepelnie sem a vevő, sem az eladó adatainak.
17/31 anonim válasza:
15.-re. Ja, és érvényes a szerződés akkor is, ha az adatokat kézzel, utólag írják be a ........ részre.
18/31 anonim válasza:
16 nekem már a tervezetet úgy küldték el, mikor vettem a házat, hogy előre elkérték az adatot és teljesen ki volt töltve.
19/31 anonim válasza:
18. Sosem jártam Kínában. A nővérem meg már 3X. ÉS???
20/31 anonim válasza:
Csak azt akartam ezzel mondani, hogy nem légből kapott vágy, hogy az ügyvéd bekérje az eladó adatait.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!