Elbaltázott ingatlanvásárlás, megbántam és nem tudom megszokni az újat...Mit tegyek?
A mai ingatlanárak mellett szerettem volna segíteni az egy szem fiamnak. Sajnos nem volt megtakarításom, így arra juttottunk, hogy különköltöztünk és úgy segítek. A drágább északi agglomerációból a délibe költöztem. Ő tudott belőle venni kp-ra egy lakást 55nm-es lakást Budapesten én meg itt Szigetszentmiklóson
Amit vettem ház belterület felújított, de nyaralónak van minősítve, villanyfűzés van és az előzőhöz képest felakkora kert tartozik hozzá... így viszonylag olcsón hozzá tudtam jutni.
Sajnos nem tudom megszokni a környéket és az új házat és el szeretném adni.. félek, hogy nem fogom tudni eladni... hiszen manapság ki vesz nyaralót agglomerációban?... lassan már a sírás is kerülget. Mi lenne a a helyes megoldás? Más is járt hasonlóan?
Bennem azért felmerül, hogy tegyük fel, eladod jó áron. És aztán mi lesz? Veszel máshol, de az nem lesz ugyanilyen idegen? A leírtakból azt veszem ki, hogy oda nem tudsz visszamenni, ahol voltál, mert drágább hely. Nem írod, mennyi idő telt el, de talán ha várnál, megszoknád.
Egyébként le a kalappal, én annyi olyat látok itt, hogy az idősödő szülők ülnek a fölösleges nagy házakban, aminek. 20%-át használják, kifűteni se tudnak többet, a gyerek meg albérletben nyomorog... Ragaszkodnak mindenáron a házhoz, ami túl nagy nekik, pedig az árából tudnának segíteni a gyereküknek lakáshoz jutni. Tök jó, hogy te ezt beláttad, mi is ezt fogjuk tenni. Addig kell a 3 szoba+nappalis, kétszintes ház, míg itthon laknak a gyerekek. Aztán kettőnknek minek?
#12 Eleg friss... juliusban koltoztem be, probalom meglatni a jót, baratkozni a szomszedokkal de nem tudom megszokni sajnos igazad van ezt en is megallapitottam, hogy mindegy hova koltoznek lehet hogy akkor nyugodna meg a lelkem ha ugyanoda mennek vissza... (Dunakeszi)nem lesz konnyu de nekem eleg lenne egy 50nm haziko egy nagyobb kerttel.
Igen, szerettem volna elinditani a gyereket az életben, egyedül ez motivál
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!