Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Eladnátok a 3 szobás házat,...

Eladnátok a 3 szobás házat, ha lenne 4 gyermek..?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Párommal nagyon vitatkozunk, ugyanis most fog megszületni a 4. babánk. Van 3 szép nagy méretű szobánk.

Pàrom szeretne építeni a házhoz még 1 szobát, hisz akkor még mindig csak 4 szobánk lesz. Azonban én inkább eladnám és vennék egy nagyobb házat, ahol nagyobb a tér. Van egy 30 négyzetméteres nappalis konyhánk, meg fürdőnk és ez egy lapos ház. Azonban én szívem szerint inkább laknék egy emeletesbe, ahol nagyobb a tér meg egy nagyobb nappalisba, mert én azt érzem nem férünk...

Azonban nem egyszerű eladni, hisz úgy lenne csak pénzünk, ha ezt eladnánk és úgy vennénk.

Panelbe ennyi gyerekkel én nem szívesen mennék.

Nyilván gondolkodhattunk volna előre is, de falun lakunk és itt annó ez a ház volt a legmegfelelőbb évek óta.

aug. 3. 16:47
1 2 3 4
 1/35 anonim ***** válasza:
71%

Nem értem, ha van 4 gyerek, akkor kellene 5 szoba (4 gyerekszoba plusz egy háló nektek), meg egy nappali.

Egyszerübb megoldás lenne rátenni egy emeletet.

aug. 3. 16:56
 2/35 anonim ***** válasza:
94%

Ennek a háznak az árából tudnátok venni egy nagyobbat?

A hozzáépítést engedélyezi az építési hatóság?

Az 1-es válaszolónak igaza van, inkább emeletet kellene építeni, ha bírják a falak.

aug. 3. 17:01
 3/35 anonim ***** válasza:
65%
Mert miért is nem lehet egy szobában két gyerek?
aug. 3. 17:01
 4/35 anonim ***** válasza:
82%

3-as

Egy idő után nagyon zavaró tud lenni. Én úgy nőttem fel, hogy 17 éves koromig közös szobában voltam a nővéremmel (akkor költözött el). 0 privát szféra, folyamatos alkalmazkodás.

aug. 3. 17:15
 5/35 anonim válasza:
38%
És majd amikor kirepült a 4 gyerek mit csináltok az 5 szobás házban ketten? Majd kifűti, kitakarítja, felújítja magát az a párszáz négyzetméter...?
aug. 3. 17:18
 6/35 anonim ***** válasza:
80%
5-ös: Ez miért zvar téged? Ha nagy lesz nekik a ház, el tudják adni minden nehézség nélkül és vesznek egy kisebbet.
aug. 3. 17:19
 7/35 anonim ***** válasza:
90%

A szüleim pont ezt csinálták. "Kirepültünk" (5-en vagyunk testvérek) és vettek egy kisebb házat.

aug. 3. 17:24
 8/35 anonim ***** válasza:
100%
Én megnézném,hogy mik a lehetőségek most a házban. Azt írod,hogy 3 nagyméretű szoba van, de nem biztos, hogy kell ekkora egy gyereknek, és egy gipszkarton fallal egyszerűen ketté lehet választani. Vagy akár az egész alaprajzot átvariálni.
aug. 3. 17:44
 9/35 anonim ***** válasza:
84%

Ha a pénz nem gond akkor eladnám és vennék egy nagyobbat, akár olyat ami 3 szobás de van beépíthető tetőtér vagy 5 szobásat de az ritkább.

Ha 4 gyerek van és 4 szoba akkor a 2 kicsinek nem lenne külön szoba ameddig a legnagyobb felnőttként el nem költzik. Erre viszont nem lehet alapozni mert manapság vannak akik 30 évesen is otthon laknak sőt a párjukat is oda akarják vinni.

Később el lehet adni az 5 szobás házat de amikor a kérdező idős lesz akkor a 4 gyerek után valószinűleg lesz pár unoka és jól jön ha van egy ház ahol összjöhet a nagy család. Mi csak 2-en vagyunk testvérek de a szüleim háza kicsi mikor elmegyek látogatóba a gyerekkel és a tesóm is akkor megy az ő gyerekével.

aug. 3. 18:02
 10/35 anonim ***** válasza:
59%

8-as: nem az az érdekes, hogy most mekkora helyen férnek el a gyerekek, hanem középiskolásan is legyen saját helyük, és olyan, ahol tényleg lehet magánéletük. A gipszkartonos elválasztás szükségmegoldás, általában gond ablakokat úgy osztani, hogy minden részben legyen, másrészt meg a hangszigetelése nulla.

Ha van lehetöség a ráépítésre, az sokkal, de sokkal egészségesebb megoldás.

aug. 3. 18:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!