Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » 55 évesen eladnátok a falusi...

55 évesen eladnátok a falusi családi házatokat? Tartotok tőle, hogy később nem fogjátok tudni gondozni, fizeti a javítási-és rezsiköltségeket? Nagy telek, nem átlagos méret.

Figyelt kérdés
Még semmi probléma, de évek múlva a jövedelem csökkenhet, betegek lehetünk nem lesz erőnk, pénzünk, segítségünk fenntartani. Sok idős embert látok akiknél nagy problémák vannak. 10 év múlva már nem biztos hogy lesz ambícióm a változásra. A gyerekeknek nem kell a ház. Helyette modern győri lakást vennék liftes, mélygarázsos házban.

#Lakás, családi ház, költözés, öregség, rezsi, város, falu,
jún. 4. 09:43
A kérdező szavazást indított:
Igen, eladnám.
Maradnék, lesz ami lesz.
10 év múlva átgondolnám.
17 szavazat
1 2
 1/18 A kérdező kommentje:
Schobert Norbert már a B oldal utolsó 2-3 számát játssza a lemezén, ezt nyilatkozta. Balogh Levente kis gyereket nevel. Rákóczi Feri lakóautózni készül nyugger korára. Keresztapám 2000 m2-en zöldséget termeszt 75 évesen. A 81 éves szomszédom 20+ éve részeg, semmi nem érdekli, a gyerekei sem látogatják. Szóval sok lehetőség van még...
jún. 4. 09:50
 2/18 anonim ***** válasza:
61%
Szerintem inkább az életvitelen kellene változtatni. Egészséges étrend, sport, sok kirándulás stb. 55 évesen nem vagy még annyira öreg.
jún. 4. 09:54
 3/18 anonim ***** válasza:
73%
Ez még nem kor .
jún. 4. 09:56
 4/18 anonim ***** válasza:
61%
A mostani állás szerint nyomor jön a magyarra. A nagy kert nagy érték lesz. Nem kell abban megszakadni, én rühellem a kertészkedést mégis elbírok vele, mert beosztom a szrságokat napokra. Elég sokat lehet spórolni vele plusz nem használok semmi növényvédő szert így lehet életben maradok még néhány évig.
jún. 4. 10:30
 5/18 anonim ***** válasza:
100%

Én inkább a nagy telek, nagy kert gondozására keresnék valakit. Ha ez ilyen családi házas, kertes környék, akkor talán van valaki, aki tudná hasznosítani.

Ha nagy a ház, pl. egyedül élsz, de egy nagyobb családra tervezték, akkor sem éri meg.

Én keresnék a környéken kisebb házat, kis udvarral. A maradék pénzből meg rendbe rakatnám teljesen, hogy a következő években olyan nagyon nagy munka ne legyen vele.

jún. 4. 10:52
 6/18 anonim ***** válasza:
100%
Becsültesd fel, de szerintem messze nem kapnál érte annyit, mint amennyiből megvehetnéd azt a szuper lakást. 54 vagyok, dettó falusi ház, nagy telekkel. A kertet felszámoltam, épp most végeztem a kaszálással, 1 óra alatt bőven megvan a damilossal, ennyit a kerti munkáról. Van benne pár gyümölcsfa, azok bioműveléssel üzemelnek (baxok permetezni meg foglalkozni vele). Ha terem terem, ha nem akkor meg nem. Egy házzal sincs túl sok gond, ha normális. Részemről innét fogok megpusztulni.
jún. 4. 11:04
 7/18 anonim ***** válasza:
100%
Mi fiatalok vagyunk még, de már eleve úgy vettük meg a házunkat, hogy nem itt fogunk meghalni, sőt... Ha a férjemmel történik valami, valószínű költözünk. 3500 nm részemről nőként nem a csuklóból karbantartható kategória, hiába szeretek füvetnyírni. Azzal is kalkulálunk, hogy egyszercsak bele fogunk fáradni és nyugdíjasként nem akarunk állandóan megfizetni majd valakit, aki nyírja. Szóval nem a ház fenntartásától és állapotától félünk, azzal kapcsolatban valahogy az van a fejünkben, hogy egy jól karbantartott háznál azért nagy csodák nem történnek. Alapvetően arra készülünk, hogyha majd már nem tesz boldoggá minket ez a nagy telek (most azzá tesz), nyűg lesz, akkor költözünk egy kisebb házba, sokkal kisebb telekkel.
jún. 4. 11:21
 8/18 A kérdező kommentje:
Az életvitelemmel nincs nagy gond. Sportolok, nem dohányzom, nem fogyasztok alkoholt, szerencsére nem híztam el. Kis ház, kis telek a közeli szomszédok zaja miatt nem érdekel. A növénytermesztés eddig nem nagyon sikerült. A lakást nem csak a ház árából és nem hitelből venném.
jún. 4. 12:14
 9/18 anonim ***** válasza:
82%
Szerintem a lakásban mégtöbb a közeli szomszédok zaja, de ízlések és pofonok. :)
jún. 4. 12:46
 10/18 A kérdező kommentje:
Zaj, rossz szomszéd mindenhol lehet,erről vitatkozni is lehetne. Nekem olyan ház, telek nem kellene ahol pár méter a házak távolsága, akkor inkább egy minőségi lakás egy jó helyen.
jún. 4. 14:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!