Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » 55 évesen eladnátok a falusi...

55 évesen eladnátok a falusi családi házatokat? Tartotok tőle, hogy később nem fogjátok tudni gondozni, fizeti a javítási-és rezsiköltségeket? Nagy telek, nem átlagos méret.

Figyelt kérdés
Még semmi probléma, de évek múlva a jövedelem csökkenhet, betegek lehetünk nem lesz erőnk, pénzünk, segítségünk fenntartani. Sok idős embert látok akiknél nagy problémák vannak. 10 év múlva már nem biztos hogy lesz ambícióm a változásra. A gyerekeknek nem kell a ház. Helyette modern győri lakást vennék liftes, mélygarázsos házban.

#Lakás, családi ház, költözés, öregség, rezsi, város, falu,
2024. jún. 4. 09:43
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
21%
#10: Na jó, ezt nem vágom. Pár méter háztávolság az zavarna, mert kevés, egy lakásnál mégis mennyire vannak a szomszédok?
2024. jún. 4. 14:35
 12/18 A kérdező kommentje:

A kis háznál kerti munkák vannak és kinti zajok lehetnek. Lakásban lehet zaj, de nincs kerti munka. Talán így már vágod.

2024. jún. 4. 15:36
 13/18 anonim ***** válasza:
48%
Anyukámék 85 évesen kijárnak a telekre kapirgálni, mert szeretik. Szerintem pont akkor fognak lerobbanni, ha már ez se megy. Csináld úgy, ahogy neked jó. De előre temetni magad szerintem nem jó hozzáállás.
2024. jún. 4. 19:26
 14/18 A kérdező kommentje:
#13 Nem temetem magam, hanem előrelátó szeretnék lenni. Most még tudok cselekedni, lehet 10-20 év múlva is, de lehet, hogy akkor már nem. Anyósomék meghaltak, apám is, kacatokkal megrakott házak, rokonokkal közös ingatlanok maradtak utánuk. Én nem ezt akarom. 2. Nekem a kert nem egy szórakoztató hobbi.
2024. jún. 5. 14:42
 15/18 anonim ***** válasza:
64%
Lakj úgy, ahogy szeretnél. De szerintem ez nem jó indok, hogy 20 év múlva mi lesz. Jó reálisnak lenni, de azért ne a félelmeid irányítsanak, hanem a vágyaid.
2024. jún. 5. 16:26
 16/18 anonim ***** válasza:
Ugyan egyedül élek,de a fiam gyakran hazajár. Falusi ház, 2000 nm telek,parkosítva,a kertet fűkaszáljuk. Nem szeretnék itt maradni öregkoromra. Most 55 éves vagyok. Max 10 éven belül tervezem a költözést. Főváros,budai kerület,jó tömegközlekedés,bolt,eü ellátás.Falun semmi nincs. És munkaerő se,aki bármiben besegítene.
2024. jún. 12. 14:55
 17/18 A kérdező kommentje:
#16 lépj addig míg késő, a falusi házak eladása nem 1-2 nap. Berendezkedni az új helyen is sok idő, energia. 10 év múlva már nem biztos, hogy lesz kedved hozzá.
2024. jún. 13. 08:06
 18/18 anonim ***** válasza:
16-os vagyok. Itt él az idős szülőm, egyelőre miatta nem költözöm.
2024. jún. 15. 17:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!