55 évesen eladnátok a falusi családi házatokat? Tartotok tőle, hogy később nem fogjátok tudni gondozni, fizeti a javítási-és rezsiköltségeket? Nagy telek, nem átlagos méret.
Figyelt kérdés
Még semmi probléma, de évek múlva a jövedelem csökkenhet, betegek lehetünk nem lesz erőnk, pénzünk, segítségünk fenntartani. Sok idős embert látok akiknél nagy problémák vannak. 10 év múlva már nem biztos hogy lesz ambícióm a változásra. A gyerekeknek nem kell a ház. Helyette modern győri lakást vennék liftes, mélygarázsos házban.#Lakás, családi ház, költözés, öregség, rezsi, város, falu,
jún. 4. 09:43
11/18 anonim válasza:
#10: Na jó, ezt nem vágom. Pár méter háztávolság az zavarna, mert kevés, egy lakásnál mégis mennyire vannak a szomszédok?
12/18 A kérdező kommentje:
A kis háznál kerti munkák vannak és kinti zajok lehetnek. Lakásban lehet zaj, de nincs kerti munka. Talán így már vágod.
jún. 4. 15:36
13/18 anonim válasza:
Anyukámék 85 évesen kijárnak a telekre kapirgálni, mert szeretik. Szerintem pont akkor fognak lerobbanni, ha már ez se megy. Csináld úgy, ahogy neked jó. De előre temetni magad szerintem nem jó hozzáállás.
14/18 A kérdező kommentje:
#13 Nem temetem magam, hanem előrelátó szeretnék lenni. Most még tudok cselekedni, lehet 10-20 év múlva is, de lehet, hogy akkor már nem. Anyósomék meghaltak, apám is, kacatokkal megrakott házak, rokonokkal közös ingatlanok maradtak utánuk. Én nem ezt akarom. 2. Nekem a kert nem egy szórakoztató hobbi.
jún. 5. 14:42
15/18 anonim válasza:
Lakj úgy, ahogy szeretnél. De szerintem ez nem jó indok, hogy 20 év múlva mi lesz. Jó reálisnak lenni, de azért ne a félelmeid irányítsanak, hanem a vágyaid.
16/18 anonim válasza:
Ugyan egyedül élek,de a fiam gyakran hazajár. Falusi ház, 2000 nm telek,parkosítva,a kertet fűkaszáljuk. Nem szeretnék itt maradni öregkoromra. Most 55 éves vagyok. Max 10 éven belül tervezem a költözést. Főváros,budai kerület,jó tömegközlekedés,bolt,eü ellátás.Falun semmi nincs. És munkaerő se,aki bármiben besegítene.
17/18 A kérdező kommentje:
#16 lépj addig míg késő, a falusi házak eladása nem 1-2 nap. Berendezkedni az új helyen is sok idő, energia. 10 év múlva már nem biztos, hogy lesz kedved hozzá.
jún. 13. 08:06
18/18 anonim válasza:
16-os vagyok. Itt él az idős szülőm, egyelőre miatta nem költözöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!