Eladnátok egy 60-65 milliós házat 48 millióért?
Egy hónap még semmi. De az a fő kérdés, mennyi a reális ára. Mert lehet, hogy a többi valamiben jobb, csendesebb, komfortosabb, jobb a közlekedése, beosztása, kertje... Vagy azokat se tudják eladni :D Ingatlan.com-on meg érdemes jó fotókat felrakni meg kiemelni, kirakni marketplace-re is. És kiplakátolni a településen, mert nagy eséllyel olyan akar venni ott, aki kötődik már oda vagy nézelődik. (Művház, közért, állomások, fagyizó...)
Nekem hónapokig senki érdeklődőm nem volt, aztán hirtelen lett kettő és még egymásra is licitáltak, így végül többért adtam el. És mindkettőnek én szóltam, hogy nem érdekli-e, ingatlanosok meg senkit nem hoztak. Szóval persze bármi lehet, az is, hogy majd évekig hirdeted.
Ja és anno én "értékbecslésként" csináltam egy excelt, vagy 200 hasonló ingatlannal, mint az enyém és összeírtam mindenféle szempontokat, azoknak adtam pontokat, próbálva objektíven nézni az egészre. Hirdetési árakból meg olyan 10%-ot levonhatsz, kb. annyi alkut szoktak belerakni.
"A 48-as ajánlaton kívül nincs érdeklődés."
Akkor az nem egy 65 milliós ház.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!