Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Eladnátok egy 60-65 milliós...

Eladnátok egy 60-65 milliós házat 48 millióért?

Figyelt kérdés
2 ingatlanos is 60 felett hirdetné, a hasonlókat 65 felett hirdetik. A 48-as ajánlaton kívül nincs érdeklődés. A vételárra nincs szükségem, azért eladó, mert évek óta nem használjuk és a bérbeadás sem jöhet szóba. 1 hónapja hirdetem, kistelepulesen van.
jún. 12. 14:38
1 2 3 4 5
 21/45 anonim ***** válasza:
70%
Ez mindig attól függ mennyire sürgős az eladónak, ha nem sürgős (pl. árverezés, tragédia stb.) akkor szerintem meg kell találni a balansz-t nyílván ha 3-6 hónap alatt egyetlen egy darab érdeklődő sem volt, akkor ott árat kell csökkenteni, de én semmiképpen nem adnám el a nehezen megszerzett vagyonomat sokkal olcsóbban, inkább maradok ott tovább.
jún. 13. 17:56
 22/45 A kérdező kommentje:
#19-20 hirdetem 65-ért, a többi eladó is ennyiért hirdet. Az ingatlanos szerint ez a piaci árplafon. A 9. Pontban leírtam.
jún. 13. 19:29
 23/45 A kérdező kommentje:
1500 fős telepulesen van a ház nem lakik benne senki.
jún. 13. 19:33
 24/45 anonim ***** válasza:
71%

"más hasonló házak is ennyiért vannak hirdetve vagy többért. Senki sem érdeklődik."

Azt kellene tudni, mennyi volt, amennyiért valóban elkelt ilyesforma, a tieddel azonos értékű ház.

Hirdetgetni bármeddig lehet.

A figyelmet pont azzal hívod fel magadra a piacon, ha alámész a többieknek árban.

Ha ennyire nem jön vevő senkiére, akkor miben bíznak?

Mióta hirdetnek?

59,5-re már jönnének? Ki kell próbálni!

És értéknövelő beruházásokat is lehet a házon csinálni!

Megmutatod a linket?

jún. 13. 20:42
 25/45 mindentudó99 ***** válasza:
1500 fős falu ahogy írad. Ez is felvet pár kérdést. Iskola ovoda bölcsöde van? Posta? Gyógyszertár? Ezek hiánya is nagyban befolyásolja egy ingatlan értékét.
jún. 14. 05:38
 26/45 A kérdező kommentje:
52-ert ment el egy nagyobb de rosszabb állagu amit 1-2 éve hirdettek, 76 vagy 66 volt az első ár, a tulaj lánya mondta, reggel hívtam fel, ismerős. #25 van minden a faluban.
jún. 14. 12:21
 27/45 mindentudó99 ***** válasza:
Akkor kivárod a vevőt azt mondtad nem kell a pénz. Az hogy 1 hónapja nem ment el mem jelent semmit.
jún. 14. 12:25
 28/45 A kérdező kommentje:
# 27 szerinted és az ingatlanos szerint is várjam a vevőt min. 60 ért. Az ismerősöm története #26 szerint nem lenne célszerűbb inkább olcsóbban eladni? Ők a kifizetésre is vártak 2-3 hónapot
jún. 14. 13:09
 29/45 mindentudó99 ***** válasza:
100%
Igazából rajtad nehéz kiigazodni. Azt mondod nem kell a pénz tehat annyi tesz ráér. Közben meg türelmetlen vagy hogy nincs erdeklődö. Ha azt írják itt hogy add olcsóbban akkor panaszkodsz hogy mire mindent kifizetsz kevesebb marad mint gondoltad. Ha azt írom várd ki a vevőt akkor meg azt válaszolod nem kellene inkább olcsóbban adni? Nem vagy túl határozott az biztos.
jún. 14. 15:16
 30/45 anonim ***** válasza:
Hát ha pár hónapon belül nincs rà 65 ert komoly vevő akkor van rá esély, hogy nem is er annyit.
jún. 14. 21:56
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!