Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Eladnátok egy 60-65 milliós...

Eladnátok egy 60-65 milliós házat 48 millióért?

Figyelt kérdés
2 ingatlanos is 60 felett hirdetné, a hasonlókat 65 felett hirdetik. A 48-as ajánlaton kívül nincs érdeklődés. A vételárra nincs szükségem, azért eladó, mert évek óta nem használjuk és a bérbeadás sem jöhet szóba. 1 hónapja hirdetem, kistelepulesen van.
jún. 12. 14:38
1 2 3 4 5
 41/45 A kérdező kommentje:
Komolyan gondolja.
jún. 19. 13:10
 42/45 anonim ***** válasza:

Hát sok sikert hozzá, klassz lenne, ha meg tudnátok egyezni!:)

Ennek a háznak a valós értéke a leírtak alapján 55-60 M közt lehet, oda fel kellene tornásznod az árat. Az apró részleteken múlik a reális ár, amiket felsoroltam, azokat te tudod, mert nincs ide leírva.

De hívhatsz értékbecslőt is és arra is tudsz hivatkozni, ha az mondjuk 56 M, az neked kedvező és tudod mutatni az ajánlattevőnek.

jún. 19. 13:13
 43/45 A kérdező kommentje:
Az ingatlkozvetito becsülte 62re. Ő egy elismert ember a városban, nem olyan aki tegnap csapos volt, holnap benzinkutas. Szerinte nekem maradna 53-55, lehet 6-10 hónap múlva. Most néztem egy lakást az 41,5 helyett 38 lenne. Nehéz a házakat összehasonlítani, messze nem egyformák amiket árulnak .
jún. 19. 13:31
 44/45 A kérdező kommentje:
Közben megtudtam, hogy egy teljesen felujitott Kádár kockát 53 ért adtak el a szomszédos településen.
jún. 19. 13:34
 45/45 anonim ***** válasza:
Ahogy írtam, nem mindegy a méret (négyzetméterár van az ingaltanoknál, nem darab-darab), a közművesítettség, fürdőszobák száma, gépesítettség, lokáció (közelebb van-e hozzád a buszmegálló, boltok sokkal, stb.), így ezeket te tudod magadnak végiggondolni, sőt felírni, hogy az érdeklődőnek is mondhasd. Valószínűleg emiatt van ez a 9 milliós különbség az értékbecslés és a MÁSIK ház (szomszéd faluban) eladási értéke között.
jún. 19. 13:39
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!