"A 40 év alattiak háromnegyedének már van saját tulajdonú ingatlana." Mért mondja ezt a rádió??
Esetleg megdolgoztak érte, mint én is.
36F
"Nincs kifizetve a hitel az még bank tulajdona. 30 év múlva kiderül kinek mi a tulajdona. :D"
Az lehet ez a nagy átlag, de 30 év múlva saját lesz belőle, valakinek meg kevesebb idő is elegendő. Ezzel szemben az albérletben 30 év múlva az albérlet tulajdonosának lesz még egy lakása.
Kormánypropaganda!
Hazugság, ne hidd el!
Hát igen, hazudni tudnak a rádióban.
Nekem már gyerekkoromban volt saját ingatlanom. 7 éves voltam, amikor apai nagyapám meghalt, nagymamám már korábban. Apukám és két testvére megörökölte a házat 1/3-1/3. Pár évvel később, talán 10 éves lehettem, amikor megvettük a testvéreim részét. Apukám akkor úgy döntött, egyik harmadot testvéremre, a másikat énrám íratja (a harmadik harmad az övé volt és maradt). Anyukám meg haszonélvezetet szerzett rajta.
Egyszóval kb. 10 éves koromtól résztulajdonosa voltam egy ingatlannak. Ha ilyen adatokkal akar felvágni a rádió, az valós tény hamis színben való feltüntetésének nevezhető, zsurnaliszta nyelven csúsztatásnak, az én nyers kifejezésmódomban meg hazugságnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!