Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Ebbe a cb rádióba hogy lehetne...

Ebbe a cb rádióba hogy lehetne életet lehelni?

Figyelt kérdés

2000 res gyerek vagyok vagyis sosem cbztem de hozzájutottam egy president grant cb hez táppal egytt és működik. Nemértek hozzájuk. Az antennára kötve csak egy cb harmonic filter van és azután semmi. Tudnék hozzá saját kezleg csinálni antennát? És ha igen hogyan? Ezek a régi cb-k fognak egyáltalán még olyan jelet amit használnak?

Úgynézem hogy ez az csak szrke előlappal

[link]

2020. okt. 23. 13:15
 1/3 anonim ***** válasza:
60%

A CB rádiózás a 1980-as években volt népszerű és elterjedt. Ma már csak nagyon kevesen használják.

Olvasd el ezeket:

[link]

[link]

Ezek alapján eldöntheted érdemes-e megjavítani és használni, szerintem nem.

2020. okt. 23. 17:34
 2/3 anonim ***** válasza:
72%

Egszer volt ilyenem:)

Ha érdekel a rádiózás legyél rádióamatőr. Lépj be egy klubba, vizsgázz le.

2020. okt. 23. 18:11
 3/3 anonim ***** válasza:
58%
Add el egy gyűjtőnek. Jópár éve annyira megvariálták a jogszabályokat (kimeneti teljesítmény, használható sávok), hogy a cb-zés gyakorlatilag magától kihalt. De régen sem úgy volt, hogy van egy rádióm, jajjdejó lesz majd rádiózni. Ha nem voltak ismerőseid, csoport, ahova "tartozol", akikkel lehet rádiózni, semmit nem értél vele.
2020. okt. 23. 18:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!