Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Cd-s rádióba AUX?

Cd-s rádióba AUX?

Figyelt kérdés

Üdv!

Nincs valami megoldás, hogy ne kelljen kiszednem a gyári rádiót a helyéről, de mégis tudjak zenét hallgatni a kocsimban telefonról?

Nem szívesen bontom meg a gyári "szépséget".

Transmitter-t próbáltam 2 félét, egyik sem akart megszólalni.

(2006 VW Polo)

Köszönöm!

2020. márc. 5. 05:45
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Nekem egy ugyan ilyen korú Ford Focuon van, én is ezzel a problémával találkoztak. Sok fórumon mondták, hogy lenni kell aux kimenetelnek itt-ott, kesztyűtartó stb, de sehol nem találtam. Meguntam és vettem egy JVC 2 DIN-es érintő képernyőset, amit saját magam szereltem be. Ja és a gyári rádió hátulján nem volt semmilyen aux kimenet, kereshettem volna azt a világ végéig!

Transmitterek nekem sem váltak be, rossz hangzás, zúgás stb.

Ki kell cserélni.

2020. márc. 5. 07:51
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Műszerész meg tudja oldani. Amúgy érdemesebb cserélni mert általában egy rakat szar a gyári.
2020. márc. 5. 10:34
 3/3 A kérdező kommentje:

Cseréltem már másik autóban. Valóban nem nagy cucc, viszont itt meg akartam tartani a gyári állapotot, de lehet, hogy valóban egy 2din-est veszek bele és megoldva.

Ez a rádió egész jó amúgy! Cd-vel nagyon jól szól, meg minden jó.

Köszi!:)

2020. márc. 5. 12:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!