Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Lehet tenni a CD rádióba Auxot?

Lehet tenni a CD rádióba Auxot?

Figyelt kérdés

Citröen C4 2005, és a tipikus PSA CD lejátszó van benne. Rendeltem régebben aliexpressről kábelt hozzá, ami nem jött be.

Van másik módszer esetleg a fejegység kicserélése nélkül?

a rádió:

[link]

a kábel amivel nem működött:

[link]

Illetve melyik egységben található Bluetooth?

2018. júl. 10. 13:29
 1/4 D. Brasco ***** válasza:
Ezeket a 2 dollaros aliexpresszes meg amazonos szarokat felejst el!Menj el egy auto hifi muhelybe ott megmondjak mik a lehetosegek es mennyiert!
2018. júl. 10. 14:20
 2/4 anonim válasza:

Ha már alin nézelődtől akkor inkább vegyél rádiót onnan. 5000Ft ér már kapsz bluetooth és usb/memó kártyás 4x60Wattosat.

Amúgy a kérdésedre válaszolva rá lehet kötni a rádióra másképpen is, de ahhoz kell egy kis szaktudás is. Meg kell keresned a rádió végfokát és oda beforrasztani a jack kábelt és azzal sorba kötni egy 3microfarados kondit szűrőnek. Szerintem egyszerűbb ha veszel másikat. Az jól is néz ki meg nem kell vele tökölni.

2018. júl. 11. 05:11
 3/4 A kérdező kommentje:

Nulla tudásom van hozzá, ezért egyszerűnek tűnt.

Köszönöm a válaszokat!

2018. júl. 12. 09:38
 4/4 A kérdező kommentje:
Viszont 5 ezerért én nem találok bele alin. :D 6 hangszórós kellene.
2018. júl. 12. 09:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!