Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Olyan CD-s rádióba amin nincs...

Olyan CD-s rádióba amin nincs aljzat a mélynyomónak/szubcsônek, azon hogy tudnam bekötni?

Figyelt kérdés
CD-s rádiónál mi befolyasolja azt hogy nagyobb legyen a basszus? Volt a kocsimba egy LG rádió, le lett cserélve és ami most bent van sokkal szebben és mélyebben szól. (nagyobb a basszus jóval)
2014. jan. 1. 11:53
 1/6 dirtboy ***** válasza:

iso csatlakozóra kell rakni tudomásom szerint de ha erősítő játszik akkor eleve nem is kéne rca nélküli fejet venni.

/nincs aljzat a mélynyomónak/szubcsônek, azon hogy tudnam bekötni?/

erősítő nélkül meg se próbáld csak akkor ha aktív a cucc,passzív mélynyomót nincs értelme fejre kötni.

2014. jan. 1. 13:09
 2/6 A kérdező kommentje:
Bent van a radioba az erosito , nem tudom ez mennyit szamit en nem ertek a zenei reszehez :)
2014. jan. 1. 13:38
 3/6 dirtboy ***** válasza:

az semmit sem számít,azok azért vannak hogy egy gyári gagyi hangszókat megszólaltasson.

semmi minősége nincs,kicsit felhangosítod és már torzít is az egész.

a megadott watt számok sem felelnek meg a valóságnak.

a valós az kb 10-20watt/csatorna.

neked egy 4csatornás erősítő kellene,2csatorna az első szetthez és 2csatorna hidalva a mélyhez.

hogy az erősítőnek mennyire kell minőségi hangúnak lennie az pedig a rendszer többi komponensétől függ.

lehetőleg minden komponensnek egy szinten kell lennie,így jársz anyagilag és zene minőség terén is a legjobban.

érdemes használt termékekben gondolkoznod mert az autóhifis cuccok használtan nagyon olcsón kaphatóak.

én pl fél áron vettem 1,5éves hi-end kategóriás erősítőt.

fél áron,és egy erősítő bizony 20-30évet is kihúz ha jól bánnak vele.

2014. jan. 1. 13:54
 4/6 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszt . Erositonek az osszes radion van csatlakozas?
2014. jan. 1. 15:30
 5/6 dirtboy ***** válasza:

olyat célszerű venni amin van rca kimenet,lehetőleg legalább 2pár így több lehetőség van az erősítőkkel játszani.

egyébként minden fejegységen ami már kicsit minőségibb nem az alja kategória már rendelkezik 2-3pár rca kimenettel.

2014. jan. 1. 15:38
 6/6 A kérdező kommentje:
Ertem koszonom a segitseget ! :D
2014. jan. 1. 17:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!