Hogyan lehet valakinek egyszerre több lakása, amit ki tud adni albérletbe?
Bocs honnan vetted hogy majd 30 éves koromig eltartottak a szüleim, ezt hol írtam? (Egyébként 21 évesen költöztem el a szüleimtől, mire 24 voltam 180 km-re laktam tőlük.) Igaz felsőoktatás nappali részét fedezték. Örököltem 2016-ban, mert apám meghalt, de még özvegyi jog van a részemen, mert szerencsére anyám él, ő lakik a lakásban.
Debrecen nagyon drága lett, azért az most kezdésnek nem igazán jó. Nem azt kell nézni hogy hol laksz, amíg független vagy. Egész más a logika, ha befektetni akarod amit összekapartál, és egész más ha már másokról kell gondoskodnod.
Már 4 gyerekkel? Én nem mertem volna gyereket vállalni amíg nincs hova, gondolom ezzel sokan vannak így. De mindenkinek más a sorsa és a lehetősége, van akinek a szociál politika segít, van akinek a más.
Te másképpen csináltad, nem vagyunk egyformák. De fenti posztod eléggé rosszindulatú, mert én csak egy módszert írtam le. Persze rögtön jön a kifogás, hogy hülyeség. Én sem írtam h mindenkinek jó módszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!