Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Van kb 8 db olyan bútor, amit...

Van kb 8 db olyan bútor, amit nem tudom kézben költöztetni. Tudtok olyan csapatot ajánlani akikkel olcsóbban megúszhatom egyik alberletbol a másikba költözést? Budapesten belül, szomszéd lépcsőházba. Nem kell hogy vigyázzanak a bútorokra

Figyelt kérdés

2023. ápr. 2. 13:19
 1/6 A kérdező kommentje:
nem kell számla, nem kell hogy ezzel foglalkozzanak
2023. ápr. 2. 13:36
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Régen azt mondtam volna, hogy szólj be a közeli kollégiumba és kérj meg pár fiút jöjjenek pénzért dolgozni, ma már viszont kevés esélyét látom hogy lenne is aki megy és nem kér többet, mint egy költöztető.

A házban nincsenek olyan fiatal srácok akiket meg tudnál erre kérni? Ha ott laknak és azt mondod nekik kapnak X forintot ha átviszik veled a bútorokat, lehet benne lennének, jó zsebpénznek és nem kell menni sehová.

A lányom barátját valamelyik rokonuk kérte meg pár hete költözésnél a segítségre. Ment volna ingyen is, de kapott érte pénzt tőlük, jobb órabérben dolgozott mint amikor nyáron volt melózni étteremben.

2023. ápr. 2. 14:21
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon megcsappant a kocsmák száma a fővárosban. De ha véletlenül van egy a közeledben akkor oda érdemes menni, főleg így ha nem kell annyira vigyázni a bútorokra. Aki ezzel foglalkozik annak ez kis munka, nem szívesen vállalja el.
2023. ápr. 2. 16:12
 4/6 anonim ***** válasza:

Budapesten hol?

Én pár éve találtam olyan költöztetőt, aki hajlandó volt már aznap átvinni néhány cuccot pár utcával odébbra. Tévé, műszaki cuccok, zsákok, nem volt nagy tétel.

2023. ápr. 2. 20:13
 5/6 anonim ***** válasza:

Ezt csak alig néhány cég vállalja 30 000-nél olcsóbban. De ha nem kell autó, akkor lehet, olcsóbban is.

Vagy ha gondolod, hirdesd meg a munkát fix összegért!

2023. ápr. 2. 21:42
 6/6 anonim ***** válasza:
felkoltoztet.hu, ha kell auto.
2023. ápr. 3. 10:38

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!