Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Melyiket választanád? Lepukkan...

Melyiket választanád? Lepukkant, felújítandó ingatlan egy jó környéken, vagy teljesen felújított, kiváló állapotú, álomszép egy rossz környéken?

Figyelt kérdés

ma 12:03
A kérdező szavazást indított:
Lepukkant, felújítandó ingatlan egy jó környéken.
Gyönyörűen felújított, kiváló állapotú ingatlan egy rossz környéken.
13 szavazat
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Alapigazság hogy az ingatlanon tudsz változtatni (idővel), a környéken nem, ezért a környék a legfontosabb.
ma 12:12
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Hosszabb távon (évtizedek alatt) megváltozhat a környék jelentősen, de ha addig is ott kell élni, akkor mindenképpen a jó környéken lévőt választanám.
ma 12:22
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a többség úgy van vele, hogy szereti a saját ízlése szerint berendezni, átalakítani az otthonát, ilyenformán meg nem baj ha az az ingatlan felújításra szorul. Ezért a jó környék inkább fontos, mint a felújított ingatlan, amit úgyis valószínűleg szétverne az ember.
ma 12:26
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Az ingatlant fel tudom újítani a környéket nem
ma 12:39
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Felújítandot. Azt eleve Úgy formálom ahogy akarom, kenyem kedvem szerint, és tudom hogyan van megcsinalva.
ma 12:42
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Naná, hogy a jó környéket.
ma 12:42
 7/7 anonim ***** válasza:
Mennyire rossz környék? Én kocsival vagy biciklivel járok mindenhová, családot nem tervezek, szóval nekem ha nem putri, mindegy milyen a környék, így a felújítottat választanám.
ma 16:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!