Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Hogyan lehet valakinek egyszer...

Hogyan lehet valakinek egyszerre több lakása, amit ki tud adni albérletbe?

Figyelt kérdés
Pl. 1 amiben lakik, még mondjuk még másik 2, amit kiad albérletbe.
2023. aug. 9. 20:30
1 2 3 4 5 6
 1/52 anonim ***** válasza:
100%
Egy lakást a saját pénzemből vettem, kettőt pedig örököltem.
2023. aug. 9. 20:32
 2/52 anonim ***** válasza:
87%

...és hogyan lehet vállalata, bankja, üzeme, gyára stb...?!

Úgy, hogy már nem szocializmus van!!

2023. aug. 9. 20:33
 3/52 anonim ***** válasza:
100%

Mi a kérdés?

Mert sok embernek van több lakása, tehát lehetséges. Örökléssel, vásárolta. Nekünk 2 házunk van, bár nem adjuk ki, a család más tagja lakik benne.

Mit szeretnél kérdezni?

2023. aug. 9. 20:45
 4/52 anonim ***** válasza:
25%
Kib.szott szerencsések, úgy.
2023. aug. 9. 20:54
 5/52 anonim ***** válasza:
58%
#4 Semmi köze hozzá a szerencsének. A párom "Kib.szott " sokat tanult és "Kib.szott " sokat dolgozott hogy meglegyen.
2023. aug. 9. 20:57
 6/52 anonim ***** válasza:
36%
A fideszmaffia árfelhajtó kamucsaládtámogatási intézkedései előtt még bagóért lehett venni panel lakást, akkor akinek volt esze az vette is kilóra. Ma meg egy életre el kell hozzá adósodni, hogy fel tudj rá hitelt venni. Szóval ma már csak akkor megy, ha anyuék milliomosok és megdobnak eggyel ajiba, vagy, ha van annyi eszed, hogy magad is megtudod keresni az árát, bár ez utóbbi esetben nem tennéd fel itt ezt a kérdést.
2023. aug. 9. 21:00
 7/52 anonim ***** válasza:
68%

1.Vannak a szerencsések.

2.Vannak akiknek eszük van.

3.És vannak az irigyek akik csak sírni tudnak.

2023. aug. 9. 21:03
 8/52 anonim ***** válasza:
84%
Külföldön dolgozom már 10 éve. Van egy saját házam, meg vettem két kisebb lakást.
2023. aug. 9. 21:11
 9/52 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat. :)

Hát pont ilyesmi válaszokat vártam igazából, kíváncsi voltam rá, mert például az egyik ismerősünknek is 3 lakása van (egy amiben laknak, meg 2 Budapesten).

Ezek szerint akkor ehhez magas végzettség, öröklődés és jó kereset kell?

2023. aug. 9. 21:23
 10/52 anonim ***** válasza:
84%

#9 "Ezek szerint akkor ehhez magas végzettség, öröklődés és jó kereset kell?"

Nem.

Ezek IS segíthetnek, de dolgoznod kell azon, hogy legyen lakásod, legyen bármid.

A lényeg, hogy nem magától történnek meg a jó dolgok. Az örökség sem. Ha a gyerekem egyszer majd örökölni fog házat azt sem a semmiből kapja, azért mi, a szülei dolgoztunk meg. Aki nem örököl az magának kell előteremtse, ez persze sokkal nehezebb, de nem lehetetlen. A mi lakásunk sem örökléssel lett, szerencsére akitől örökölhetnénk még él és remélem sokáig fog élni.

2023. aug. 9. 21:32
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!