Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Tényleg ennyire padlón van az...

Tényleg ennyire padlón van az ingatlanpiac vagy csak mi vagyunk szerencsétlenek?

Figyelt kérdés

Megyeszékhelyen árulunk egy 4.emeleti, tégla lakást, 2 szoba+étkezős, fel van újítva, gyönyörű környezetben található, és 2 hét alatt egy érdeklődő sem jelentkezett. Nemhogy megvenni, megnézni sem.

A város legkedveltebb, legjobb ingatlanosa van a segítségünkre, nagyon profi képek kerültek ki, és semmi.

Egyáltalán nincs túlárazva sem, mert a forgalmiérték 19,9 millió forint, mi pedig 22,5-et kérünk érte, hogy talán a végére 21 millió maradhasson a kezünkben.

Tényleg ennyire nincs pénze az embereknek? Nagyon el kellene költöznünk, mert már nem praktikus egy 1 éves gyerekkel egy szobában lenni, de most kb semmi esélyt nem látunk rá.

Ami még döbbenetes, hogy közben ugye keressük a 3 szobás lehetőségeket, és szinte mind 30 millió közelében vagy a felett van. Ez nem tűnik reálisnak, hiszen a miénk is 60 nm2, amiket nézünk azok 70 körül vannak...

(Belinkelni nem szeretném, hátha vannak itt ismerősök)

2023. jún. 4. 10:04
1 2 3 4 5 6 7
 41/70 anonim ***** válasza:
100%
Megyeszékhelyt irtál. Nos, megyeszékhely és megyeszékhely között óriási különbségek vannak. Debrecenben megy az ingatlanpiac. Békéscsabán halott. (A csabai ingatlanpiacot követem egy ideje) Ha csabai a lakás, akkor árulni fogod egy jó darabig. És a megálmodott szobás lakás árából is fogsz tudni alkudni. Ha Csabán akarsz lakást venni...
2023. jún. 5. 15:56
 42/70 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, most néztem meg a linket. Ez Békéscsaba, ráhináztam. Ott most áll az ingatlanpiac, de nagyon. Az utolsó válaszoló voltam. Sok sikert!
2023. jún. 5. 16:04
 43/70 anonim ***** válasza:
100%

Én leszögezem előre, egyáltalán nem ismerem a békéscsabát,a békéscsabai ingatlanpiacot,de...

De most megnéztem a jófogáson 15 millióért már kétszobás téglalakást lehet kapni

( nem olyan szépet mint a kérdezőé persze),de teljesen lakható élhető.

15.9millióért ugyanott Békéscsabán,olyan 3 szobás sorházi lakást találtam jófogáson,hogy rendesen kikeredett a szemem,szerelmes lettem abba.

Mégegyszer egyáltalán nem ismerem békéscsabát, nem tudom mi ott a jó környék.

De ezeket látva lehet még egy ideig árulni fogod

2023. jún. 5. 18:54
 44/70 anonim ***** válasza:
100%
Tökmindegy az, hogy mekkora király az ingatlanos, ha túl van valami arazva
2023. jún. 5. 20:48
 45/70 anonim válasza:
91%

Kedves Kérdező!

Ingatlanosként dolgozom 5 éve.

Jelenleg 12 ingatlan hirdetek, abból 9 db reális piaci áron van, 3 db egy kicsit túlárazott.

Az utóbbi 3 hónapban gyakorlatilag egyikre sincs semmi érdeklődés,

hiába költök rengeteget a hirdetésekre, igényes fényképezőgéppel készült fotókkal és korrekt leírással. Ez sajnos most egy ilyen időszak.

2023. jún. 6. 09:24
 46/70 anonim ***** válasza:
78%

Az áprilisi datok szerint 37%al csökkent 2022 áprilishoz képest az ingatlan adásvétel, és átlagossan (!!!) 10%-al csökkentek a m2 árak.

2023 februárban 49%-al volt kevesebb a lakosági hitelkibocsálás mint 1 évvel korábban.

Az ingatlanpontcom májusi felmérése szerint csak 8%-al csökkent a nézelődök szám, de 43%-al csökkent az érdeklődők száma. Ez azt jelenti vannak vásárlók, de várják a jó lehetőséget.

2023. jún. 6. 09:50
 47/70 anonim ***** válasza:
100%

46-os: sok igazszágot írsz, de ez csak egy nagy országos átlag. Más a visszaesés mértéke Budapesten, es jóval másabb Békéscsabán. Biztos vagyok benne, hogy ezen adatoknál jóval kisebb a visszaeses mértéke Budapesten és jóval nagyobb Békéscsabán.

45-ös: te hol vagy ingatlanos?

41es es 42es válaszololó voltam

2023. jún. 6. 10:41
 48/70 anonim ***** válasza:
100%

43# válaszoló vagyok

Mint írtam, egyáltalán nem ismerem békéscsabát az ország másik végében Győrben élek.

De hogy a válaszoljak a kultúrált kérdésedre a hirdetes szerint az a sorházi lakás Békéscsabán a lencsési városrészben van.

2023. jún. 6. 11:04
 49/70 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező én nem vagyok egy nagy marketinges szakember,pláne nem vagyok ingatlanos,de azzal,hogy itt cigányozol, szerintem egyáltalán nem csinálsz jó reklámot a lakásodnak.
2023. jún. 6. 11:20
 50/70 anonim válasza:
100%
47/-es: Ajkán és környékén dolgozom.
2023. jún. 6. 11:25
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!