Tényleg ennyire padlón van az ingatlanpiac vagy csak mi vagyunk szerencsétlenek?
Megyeszékhelyen árulunk egy 4.emeleti, tégla lakást, 2 szoba+étkezős, fel van újítva, gyönyörű környezetben található, és 2 hét alatt egy érdeklődő sem jelentkezett. Nemhogy megvenni, megnézni sem.
A város legkedveltebb, legjobb ingatlanosa van a segítségünkre, nagyon profi képek kerültek ki, és semmi.
Egyáltalán nincs túlárazva sem, mert a forgalmiérték 19,9 millió forint, mi pedig 22,5-et kérünk érte, hogy talán a végére 21 millió maradhasson a kezünkben.
Tényleg ennyire nincs pénze az embereknek? Nagyon el kellene költöznünk, mert már nem praktikus egy 1 éves gyerekkel egy szobában lenni, de most kb semmi esélyt nem látunk rá.
Ami még döbbenetes, hogy közben ugye keressük a 3 szobás lehetőségeket, és szinte mind 30 millió közelében vagy a felett van. Ez nem tűnik reálisnak, hiszen a miénk is 60 nm2, amiket nézünk azok 70 körül vannak...
(Belinkelni nem szeretném, hátha vannak itt ismerősök)
Én leszögezem előre, egyáltalán nem ismerem a békéscsabát,a békéscsabai ingatlanpiacot,de...
De most megnéztem a jófogáson 15 millióért már kétszobás téglalakást lehet kapni
( nem olyan szépet mint a kérdezőé persze),de teljesen lakható élhető.
15.9millióért ugyanott Békéscsabán,olyan 3 szobás sorházi lakást találtam jófogáson,hogy rendesen kikeredett a szemem,szerelmes lettem abba.
Mégegyszer egyáltalán nem ismerem békéscsabát, nem tudom mi ott a jó környék.
De ezeket látva lehet még egy ideig árulni fogod
Kedves Kérdező!
Ingatlanosként dolgozom 5 éve.
Jelenleg 12 ingatlan hirdetek, abból 9 db reális piaci áron van, 3 db egy kicsit túlárazott.
Az utóbbi 3 hónapban gyakorlatilag egyikre sincs semmi érdeklődés,
hiába költök rengeteget a hirdetésekre, igényes fényképezőgéppel készült fotókkal és korrekt leírással. Ez sajnos most egy ilyen időszak.
Az áprilisi datok szerint 37%al csökkent 2022 áprilishoz képest az ingatlan adásvétel, és átlagossan (!!!) 10%-al csökkentek a m2 árak.
2023 februárban 49%-al volt kevesebb a lakosági hitelkibocsálás mint 1 évvel korábban.
Az ingatlanpontcom májusi felmérése szerint csak 8%-al csökkent a nézelődök szám, de 43%-al csökkent az érdeklődők száma. Ez azt jelenti vannak vásárlók, de várják a jó lehetőséget.
46-os: sok igazszágot írsz, de ez csak egy nagy országos átlag. Más a visszaesés mértéke Budapesten, es jóval másabb Békéscsabán. Biztos vagyok benne, hogy ezen adatoknál jóval kisebb a visszaeses mértéke Budapesten és jóval nagyobb Békéscsabán.
45-ös: te hol vagy ingatlanos?
41es es 42es válaszololó voltam
43# válaszoló vagyok
Mint írtam, egyáltalán nem ismerem békéscsabát az ország másik végében Győrben élek.
De hogy a válaszoljak a kultúrált kérdésedre a hirdetes szerint az a sorházi lakás Békéscsabán a lencsési városrészben van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!