Tényleg ennyire padlón van az ingatlanpiac vagy csak mi vagyunk szerencsétlenek?
Megyeszékhelyen árulunk egy 4.emeleti, tégla lakást, 2 szoba+étkezős, fel van újítva, gyönyörű környezetben található, és 2 hét alatt egy érdeklődő sem jelentkezett. Nemhogy megvenni, megnézni sem.
A város legkedveltebb, legjobb ingatlanosa van a segítségünkre, nagyon profi képek kerültek ki, és semmi.
Egyáltalán nincs túlárazva sem, mert a forgalmiérték 19,9 millió forint, mi pedig 22,5-et kérünk érte, hogy talán a végére 21 millió maradhasson a kezünkben.
Tényleg ennyire nincs pénze az embereknek? Nagyon el kellene költöznünk, mert már nem praktikus egy 1 éves gyerekkel egy szobában lenni, de most kb semmi esélyt nem látunk rá.
Ami még döbbenetes, hogy közben ugye keressük a 3 szobás lehetőségeket, és szinte mind 30 millió közelében vagy a felett van. Ez nem tűnik reálisnak, hiszen a miénk is 60 nm2, amiket nézünk azok 70 körül vannak...
(Belinkelni nem szeretném, hátha vannak itt ismerősök)
Igazából pont azért frusztrál az egész, mert több ismerős, rokon kérdezi, hogy állunk a lakáseladással, mert, hogy milyen szép, és tök jó áron van, merthogy tök lepukkantak, és kisebbek vannak jóval magasabb áron. Ezért is mertem azt mondani, hogy szerintem nincs túlárazva.
És nagyon nem az elfogult típusok mondják, hanem olyanok, akik simán beszólnak bármiért...
És csodálkozik mindenki, hogy megnézni sem akarják.
De úgy döntöttem megmutatom, hogy lássátok, tényleg nem egy csúnya lakás, gáz környezetben. Konkrétan a környék legszebb helyén van.
Hát ha ez vigasztal, én venném... 😅
Ha itt lenne, legfeljebb bepróbálkoznék, hogy odaadjátok-e 20-ért. De hogy Békéscsabán mit mondanék az árára, azt tényleg nem tudom. 🙂 Mindenesetre most azt tippelem, hogy tényleg csak szerencsétlenek vagytok. De ha az ingatlanosotok haver, talán elárulhatja nektek, hogy valójában mennyi idő alatt, mennyiért kel el ott egy ilyen a tapasztalatok alapján.
Ja, off, az egyik képen úgy látom, légbevezető van az ablakotokon. Pont ma tettem fel róla egy kérdést, ha nem nagy fáradság, tudnál rá válaszolni légyszi? Mások nem nagyon akarnak. 😅
https://www.gyakorikerdesek.hu/otthon__felujitas__12277263-j..
Kicsit megvígasztalnálak kérdező: nem normális az, ami az utóbbi 3-4 évben ment. Az egy túlpörgött piac volt. Egy egészséges lakáspiacon semmit sem jelent az, hogy 2 hét alatt nem volt érdeklődő még.
Az se zavarjon meg, hogy 30+ millióért hirdetnek neked tetsző lakásokat. Az egy tök lényegtelen dolog, hogy mennyiért hirdetik, az lenne a fontos infó, hogy mennyiért adják el őket. :)
Harmadszorra pedig annyit jegyeznék még meg, hogy az ingatlan.com-ra mindenképpen kerüljön fel a lakás, ne csak az ingatlaniroda oldalára. Mondjuk én alapból sem bíztam volna meg ingatlanost...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!