Jól számolok (lakásvásárlás)?
Te jo eg ilyenkor orulok, hogy nonek szulettem es nem ferfinak. Bekoltozol valakinek a sajat tulajdonaba annak a remenyeben, hogy majd ha megromlik a kapcsolat viszed a lakas felet? Ez a tipikus elvalt/szakitott egy gyerekes nyereszkedes.
Az meg a te problemad, hogy nem tudtal a fizetesedbol felre tenni mar ne is haragudj. Nekem is van gyerekem, 650 ezer volt a bruttom mikor elmentem szulni, az egesz csedet ugy ahogy van felretettuk, hogy a hitelt elo tudjuk belole torleszteni, kozel 4 millio forint... de ha fele ennyit keresel, akkor is van 2 milliod, mert gondolom mig otthon voltal a gyerekkel es a parod dolgozott nem egymagad kellett boldogulj...
61
Szerintem nem értetted meg a kérdést.
Igazából nem értem, mit vergödsz itt.
Ő vette a lakást, ő fizette elvileg a hitelt, te nem fizettél bele, akkor késő bánat.
Tök mindegy, ki mit gondol itt, akkor sem kapsz a lakásból.
"de igazából mindkettőnké"
Még mindig nem.
Igen, végeredményben átvert, mert nem jártál vele jól, nem jó pár érzelmileg és gazdaságilag sem. De mivel nem vett el, és végig azt kommunikálta, hogy nem is akar pénzügyi közösséget, ezt végig lehetett tudni. Valamiért te mégis mást hittél.
Ha elvett volna, és házassági szerződésben nem is rendelkezett volna másként, akkor lenne résztulajdonod a lakásban, mert amit hitelre vett, annak a fele a tiéd volna jog szerint.
67
Nem igazán értem, miről beszélsz. Ez a verzió, amit kérdezel egyáltalán nem az énáltalam leírtak ellentettje, hanem azé, hogy ő most kifizetné nekem amit nyert az ingatlanán összesen, és az sokkal több lenne, mint amit én a kérdésemben kiszámoltam. De eleve nem is akarom kifizettetni kp-ban az általam számolt összeget se, ezt nem tudom honnét veszed. Ennyire nem dúskálunk a készpénzben, meg eladatni se fogom a lakást saját magunk alól, hogy fincsi, értékálló forintban tarthassam a vagyonomat, és mindenki mehessen albérletbe 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!