Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Jól számolok (lakásvásárlás)?

Jól számolok (lakásvásárlás)?

Figyelt kérdés
Az élettársam vett pár éve egy lakást 20 M volt. Ebből 10-et kapott a szüleitől, 5-et fizetett a saját összegyűjtött pénzéből, és 5-t hitelből. Utána kb. 6 év alatt letörlesztette a hitelét. Közben együtt éltünk, az én keresetem az övének kb. 2/3-a. Én nem tudtam félrerakni ez idő alatt, mert a közös költségek fele, és a saját egyéb költségeim elvitték a fizetésem. Amiket igazságtalannak tartok. Úgy gondolom, hogy mivel élettársak vagyunk, közösen tartoztunk volna felelősséggel a pénzügyekért, és az 5 milliós hiteltörlesztéséből 2 engem illetett volna meg (fizetésarányosan). Amikor belement a lakásba, nekem volt még 4 millióm, de nem engedte, hogy beszálljak, mert magának akart mindent, hogy engem bármikor kirakhasson. Azóta a lakása a háromszorosát éri legalább. Tehát 3*2+2*4=14 millióval vagyok megrövidítve mai értéken. Ha az inflációt nem számoljuk bele.
2023. ápr. 1. 11:35
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/72 anonim ***** válasza:
92%

"Akkor én viszont a házimunkáért, a gyereknevelésért és a szexuális szolgáltatásokért járó díjakat követelhetném"

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Az írásodból az jön le, hogy jogosan féltette tőled az ingatlant.

2023. ápr. 1. 12:10
 12/72 A kérdező kommentje:

Családi pótlék??? A havi 12 ezerről beszélsz?

🤣😂😅🤣😂😅🤣😂😅🤣😂😅🤣😂😅🤣😂😅🤣😂😅🤣😂😅

2023. ápr. 1. 12:11
 13/72 anonim ***** válasza:
81%

Pénzért szexuális szolgáltatás?

Szerintem pereld be!

😆😆😆

2023. ápr. 1. 12:13
 14/72 anonim ***** válasza:
86%
Egy fillér nem jár neked
2023. ápr. 1. 12:14
 15/72 A kérdező kommentje:
De 5-ös, valóban ő is úgy látom így gondolkodik. Hogy hogy jártam volna, ha albérletet kell fizetni, és ahhoz képest még mindig jól jártam vele, tehát minek panaszkodom. Csak ez elvileg egy kapcsolat (lett volna) és nem egy üzleti vállalkozás. De ő ilyen anyagias. A családja is. Már szabadulnék tőle, tőlük.
 16/72 anonim ***** válasza:
22%
Igen, arról beszélek. Nem elég? Azért nem itt, és nem az exednél kell kopogtatni.
 17/72 anonim ***** válasza:
89%

"Már szabadulnék tőle, tőlük."

De azért még mindig ott mereszted a segged.

2023. ápr. 1. 12:15
 18/72 A kérdező kommentje:

16

Igazából nem értem, hogy jön ez ide. Szerintem jár nekem a lakásából egy rész, erre te kb. azt kérdezed, hogy de van némi jövedelmed azért, mégis miért akarod lehúzni szegény böcsületes embert. Igen, keresek még a szros családi pótléknál meg hasonlóknál többet is. Nem ez volt a kérdés.

2023. ápr. 1. 12:19
 19/72 anonim ***** válasza:
100%

"Szerintem jár nekem a lakásából egy rész"

Lázálmaidban esetleg.

2023. ápr. 1. 12:20
 20/72 anonim ***** válasza:
100%

A párod és a szülei tették bele az önerőt, a párod vett fel kölcsönt, amit visszafizetett.

A párod többet keres, mint te.

A leírásod alapján külön kasszán vagytok.

Ezek alapján, neked semmi nem jár az ingatlanból.

2023. ápr. 1. 12:23
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!