Szerintetek tarolohelysegbol ki lehet alakítani lakoszobat egy tomblakasban ? Érdemes megvasarolni csak egy tárolót ?
Pesten is és a városokban sok van 5 10 nm közötti szerintem már alkalmas lehet lakhatasra .
Villányra lenne szükségem és egy tartályos WC re olyanra mint a mozgasserulteknek van .aminek csak a tartalyat kell üríteni időnként.
Ha 1 asztal 1 ágy meg egy ilyen mobil WC befer nekem már tökéletes.
Egy mini hűtő az asztal alá esetleg .
Fürödni tudok melóban vegulis .
Minimális igényeim vannak és szerintem par millióért lehetne kapni tarolot sok helyen tavfutesesek.azok is .
21. Nem az állami csöcsön függés kell, nem erre vágyunk hogy mééég töööbb támogatás. Hanem a kiszámíthatóság, jó színvonalú közszolgáltatások (egészségügy, oktatás, egyéb intézmények), alacsony adók, alacsony korrupció. Ha nagyon akarnak adni ingatlanokkal kapcsolatos támogatást, akkor ugyanezekből a támogatási pénzekből építhettek volna olcsó állami bérlakásokat tömegével a fiataloknak, fiatal családoknak. Ezekkel lenne nyugati színvonalú az ország, nem a különböző zsebbe csúsztatott pénzekkel.
Meg a másik, hogy nem 25 évesen akarunk saját tehermentes lakást és nem ezért sírunk. Hanem azt mondjuk, hogy egy mostani 30 évesnek nehezebb saját lakáshoz jutnia, mint egy 5, 10, vagy 40 évvel ezelőtti 30 éves embernek volt.
Jók ezzek a támogatások annak aki fiatalon házasodik és fiatalon vallal családot.ertheto miért akarja ezt a Fidesz. De a világban nem erre mennek a dolgok .
Egyre később szülnek a nők mert egyre többet és többet várnak el az embertől a munkahelyek .
A fizikai melostol a folyamatos 3 műszakot.es tuloraztatast akor amikor ő akarja
A szellemi melostol meg főiskolát vagy rengeteg szakmát. És szakmai tapasztalatot (természetesen azt is old meg ahogy akarod )
Elmesz Ausztriába vagy svedekhez ott nyugodtabbak az emberek nem idegbolondok.egy nyugodt egészséges közegben ahol tudod hogy biztonság van könnyebb családot alapítani és élni.nem minden a pénz!
Amúgy ez szerintem szándékos politika hogy ne legyen a család nélküli embereknek saját lakása
Mert egyrészt arra ösztönöz hogy legyen csalad másrészt kiszolgáltatott helyzetett teremt és garantálja hogy életed végéig dolgoznod kelljen
Kérdező, aztán majd ha már nem fogsz tudni dolgozni, téged ki fog eltartani?
Honnan kapod a nyugdíjat, meg a TB támogatott gyógyszered?
Megsúgom, azok a dolgozók fognak téged eltartani, akik ma születnek a "fideszes csókos" családokba!
Ha már most azon hőbörögsz, idézlek "életed végéig dolgoznod kelljen"
kizártnak tartom, hogy lesz annyi megtakarításod a saját munkádból, amiből 20-30 évnyi nyugdíjas életet finanszírozz.
Kicsit több tisztelettel beszélhetnél ezekről a családokról, mert rajtuk fog múlni, hogy te 70 évesen a munkára alkalmatlan görbe hátaddal, rossz térdeddel éhen halsz-e vagy sem.
Ausztriában és Svédországban is pontosan így mennek a dolgok, mindössze annyi a különbség, hogy ott a családok támogatását természetesnek veszi mindenki.
"Akkor már inkább a lakókocsi."
Jajj, csak azt ne! Abban megfagy télen. Fuvarozó sofőr haveromnak van ilyenje, ha itthon van, egy gázpalack két nap alatt elmegy. És macera állandóan a vizet zárogatni, nyitogatni. Ha nincs fűtés, pár óra alatt már fagy egy lakókocsiban, ha kint mínuszok röpködnek. De a műszaki cikkeknek sem használ, hogy állandóan és nagymértékben ingadozik a hőmérséklet és a páratartalom.
24# ez nagy illúzió lehet születik pár ezer plusz gyerek akik amúgy nem .
De itt olyan mértékű demografia és társadalmi problémák vannak az egész nyugati civilizacioban amit nem lehet megoldani ilyen csok meg babavaro támogatásokkal.
Amúgy nekem is van 1 kisgyerekem csak nem velem lakik ezért sokkal szabadabban gondolkodhatok szerintem sose fog velem lakni, ezért jó lesz 1 szobás lakás vagy egy tároló.
Zártkert is jó csak félek hogy mi van ha lerobban a kocsim vagy ha valamit szerelni kell .nem vagyok 1000 mester.nem nagyon értek a szereleshez .
Lakókocsi csak akor jó ha le van szigetelve és állandó áramos fűtés van .
24. Kifejezetten a támogatásoknak köszönhetően szinte nem született extra gyerek. Akik olyan családokba születtek, akik igénybe vettek rengeteg támogatást, azok minimum 90%-a amúgy is megszületetett volna.
És attól egy család nem lesz fideszes, mert igénybe vették az állam által kínált támogatásokat.
Most számolgatam ezzel a hitel kalkulátoral ha 310 320 nettó körül keresek 100 110 e törlesztő tudok vállalni plusz van egyik önerőm
Zárt kertnel 7 milliós meg belefer
Személyi hitelel
Belterületi ingattlanal 14 15 milliós mert oda lehet lakashitelt
Alföldon jó lennek de én sajnos csak gyor sopron Fejér kom esztergom megyékben tudok nézni melohely miatt.
Vegulis így is van belterületi de a szegregatunomokban Kisbér legrosszabb helyen belterületi lakás is van 3,5 millióért de az olyan környék hogy fehér embernek nem való.
Tatabanyan is van 6 millióért is a mesztelepen .( indián fold)
Aztán arrébb méssz 2 km és 20 30 milliót érne ugyan az.
Szóval nehéz. meg zárt kertben nézegettem néhány akad csak azok is túl vannak arazva 7 millióért ritka a jó bár néhány ígéretes akad .
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!