Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Szerintetek tarolohelysegbol...

Szerintetek tarolohelysegbol ki lehet alakítani lakoszobat egy tomblakasban ? Érdemes megvasarolni csak egy tárolót ?

Figyelt kérdés

Pesten is és a városokban sok van 5 10 nm közötti szerintem már alkalmas lehet lakhatasra .

Villányra lenne szükségem és egy tartályos WC re olyanra mint a mozgasserulteknek van .aminek csak a tartalyat kell üríteni időnként.

Ha 1 asztal 1 ágy meg egy ilyen mobil WC befer nekem már tökéletes.

Egy mini hűtő az asztal alá esetleg .

Fürödni tudok melóban vegulis .

Minimális igényeim vannak és szerintem par millióért lehetne kapni tarolot sok helyen tavfutesesek.azok is .

#Tarolo vásárlás
2022. dec. 28. 19:51
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
87%
A lakó ingatlanokra is vannak előírási szabályok.
2022. dec. 28. 21:29
 12/28 anonim ***** válasza:
53%
Elkezdik majd pillanatragasztóval beragasztani a zárad. 3 napon már nagyon fogod unni.
2022. dec. 28. 21:29
 13/28 anonim ***** válasza:
90%
30-40 millióra felszakadt panel árak esetén ilyen kérdéseken nem is csodálkozom
2022. dec. 28. 21:39
 14/28 A kérdező kommentje:

Egy fiatal egyedül nem nagyon tud panelt se venni .legfeljebb ha tudatosan családot alapít felvesz minden támogatást a dolgozo párjával együtt.

Amúgy esetleg egyszobas lakást lehet kifizetni vidéken így egyedül 12 15 millió meg talán ha 20 évig fizetem a hitelt menni fog.

De sokkal jobb lenne a tárolos vagy a lakokocsis megoldás 20 an évesen nem akarok egyből 20 évig hitelt fizetni

De jóval egyszerűbb

2022. dec. 28. 22:33
 15/28 anonim ***** válasza:
Az megint más amikor üzlethelyiségről van szó amiben van víz, villany, esetleg még fürdeni is lehet.
2022. dec. 28. 22:38
 16/28 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy miért nem veszel ki szobát mint minden minimálisan értelmes ember?
2022. dec. 28. 22:39
 17/28 A kérdező kommentje:

Mert nem akarok és nem is tudok senkivel egyut élni.kozos WC közös konyha halálom.

Meg a bérlet egy olyan dolog ami nyílt veszteség.es ha valami baj van nincs pénz akor repulsz .

Elégé kiszolgáltatott elethelyzet .

Nem vagyok annyira rászorult 2 3 milliót össze tudok szedni hitel nélkül is .de 20 30 milliót nem .

2022. dec. 28. 23:40
 18/28 anonim ***** válasza:
Akkor már inkább a lakókocsi. Azért az is a minimumhoz tartozik, hogy kézmosási lehetőség legyen. Tartályos wc ürítését hogyan oldanád meg? Ezen kívül nem tudom, lehetséges-e tárolót venni. Szerintem csak bérelni lehet. Garázst tudsz venni, de abban lakni nagyon gáz. Szóval inkább a zártkert. Ott még egy pottyantós budit is tudsz építeni.
2022. dec. 29. 05:36
 19/28 anonim ***** válasza:
14: nyugat mon lakom, itt egy egyszobas garzon is 30 Misi. Amúgy kajak xarok a kilátások. Lehet külföldre kell kimenni vmi szallásos melóra és egy 5 ev után itthon venni vmit
2022. dec. 29. 06:50
 20/28 anonim ***** válasza:
56%
Vicces ahogy a kérdezőt ekézik, miközben a valódi probléma a brutálisan magas nyugati szintű ingatlanárak a nyugati fizetések hiánya mellett. Az idősebbeknek lehet nem tűnik fel, mert nekik már van ingatlanjuk, de Magyarország eddig annyit tudott a nyugattal szemben, hogy itt szinte minden 150 ezer forintos nyugdíjú nagymamának, szinte minden diplomás irodai dolgozónak, szinte minden keményen dolgozó fiatal párnak lehetett saját ingatlana. Na ez zárult le most, még a harmincasokat nagyjából ingatlanhoz juttatták, de őket is már főleg csak a támogatások segítségével. A huszonévesek meg le vannak szarva, most jönnek rá, hogy nem éri meg Magyarországon maradni, mert se Magyarországon, se nyugaton nem tudsz már saját ingatlant venni, de nyugaton legalább sokkal jobban élsz.
2022. dec. 29. 08:21
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!