Szerintetek tarolohelysegbol ki lehet alakítani lakoszobat egy tomblakasban ? Érdemes megvasarolni csak egy tárolót ?
Pesten is és a városokban sok van 5 10 nm közötti szerintem már alkalmas lehet lakhatasra .
Villányra lenne szükségem és egy tartályos WC re olyanra mint a mozgasserulteknek van .aminek csak a tartalyat kell üríteni időnként.
Ha 1 asztal 1 ágy meg egy ilyen mobil WC befer nekem már tökéletes.
Egy mini hűtő az asztal alá esetleg .
Fürödni tudok melóban vegulis .
Minimális igényeim vannak és szerintem par millióért lehetne kapni tarolot sok helyen tavfutesesek.azok is .
Nem kell azt tudni zárt ajtó mögött mit csinálok a saját tarolomba nyilván bulizni nem fogok egyedül.
Kit zavarna ?
Unokatestverem is így ment külön s szülőktől hogy a szülei bérletek önkormányzattól egy tároló helységet ami uzlethelysegnek volt használva víz is be volt vezetve .
Unokatestverem ott is lakik fürdeni jár haza anyjaekhoz.mert ott csak WC van .
O ott kan bulikat is szokott tartani ez egyik nyugdijad szomszédnak nem tetszett próbálkozott kirakatni de nem sikerült neki.
De unokatestverem is visszavett a bulizasbol oda nem hozz senkit csak ott lakik
Amúgy lakokocsiban is gondolkodok de akor ki kéne költözni zartkertbe azt meg macerasabbnak érzem mint egy tároló helységet.
Igaz vegulis van autóm a zárt kert se probléma de amire nekem kéne full elég lenne 10 nm
7 8 nm is esetleg
Másfél 2 millióért már láttam
Konkrétan új építésű Pesti házban láttam 2,5 millióért tárolót .jó igen ott a kockázat hogy a gazdag snobok így vagy úgy belekotnenek abba hogy ott vagyok .
Egy kisebb 4 emeletes kisvárosi tömben nyilván nem.nagyon érdekelne senkit legfeljebb 1 2 nyugdíjas unatkozott.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!