Rengetegszer olvasom itt is hogy mindenkinek az a nagy célja, hogy egyszer albérletből saját lakásba költözzön. ( Nekem is hasonló a cél)
Kérdezem én, ha a saját lakás mindenkinek ekkora célja, miért olyan hülye mégis valaki hogy talál egy part magának és azzal vesz lakást? Minek? A nagyon nem lesz a sajatod, de a teljes pénzt se tudod kivenni belőle..
Tudnak esetleg olyanok írni akik másik emberrel vettek lakást? Proballak megérteni titeket.
18 éves volt, bántalmazó szülők, szeretett volna elköltözni otthonrol, de se jó munkája se pénze nem volt, így nem tudott volna egyedül megélni.
2022. nov. 4. 10:47
152/175 anonim válasza:
151. De egy kisgyerekkel miért akart volna egyedül megélni?
2022. nov. 4. 11:56
153/175 A kérdező kommentje:
Ja bocsi felreertettem:) Nem akart gyereket. Találkozott apámmal, és ez lett a terve, hogy így meg fog tudni elni ha teherbe esik, mert akkor apám vele marad.
2022. nov. 4. 19:38
154/175 anonim válasza:
Mondjuk pl mert egyedül, magyarországi átlag fizetésből a büdös életben sem veszel házat. Max a Lyukóvölgyben, Perecesen, Taktaputri c telep helyeken.
2022. nov. 5. 10:38
155/175 anonim válasza:
Mert együtt könnyebb. A saját lakásuk lesz mert együtt fognak bent élni.
Ha veszek egy lakást bele költözöm kb 1 év múlva megtalalom életem szerelmét aki oda költözik hozzám egy idő után ugyan úgy az ő lakása is lesz mint az enyém csak anno egyedül én vettem. Akkor már nem jobban jövök ki ha alapból vele együtt veszem meg azt a lakást és lesz közös?
2022. nov. 5. 15:58
156/175 anonim válasza:
#155 Jogilag nem lesz az övé.
2022. nov. 5. 16:05
157/175 anonim válasza:
155: NEM!!!
A házasság előtt szerzett lakás és egyéb vagyontárgy KÜLÖNVAGYON! Nem lesz közös. A tulajdoni lapon továbbra is te fogsz ott szerepelni 1/1 tulajdonosként.
2022. nov. 5. 16:50
158/175 anonim válasza:
Az lehet, de együtt fogunk bent élni ha kell felujittani, költeni rá az hogy papíron kié a lakás egy dolog attól függetlenül mindegyikünké Lesz. Nem fogom azt kiabálni hogy ez akkor is az én házam nem a tiéd az a mi közös otthonunk lesz.
2022. nov. 5. 18:26
159/175 anonim válasza:
Ez igy szepen hangzik, hogy mindegy papiron kie a lakas, ez a mi otthunk. Egyik ismerosom is igy gondolta, a baratnojevel mar gyereket terveztek, de elotte ugy gondoltak, hogy fel kene ujitani a lakast. A legtobb munkat a srac csinalta delutanonkent meg hetvegen, anyagi szempontbol szerencseje volt, mert a legtobb dolgot a csaj fizette, de azert igyis bele olt fel milliot. Miutan kesz lett, par honappal kesobb egyszer csak a csaj kozolte vele, hogy a munkahelyen megismerkedett valakivel es inkabb szakitana.
2022. nov. 6. 07:29
160/175 anonim válasza:
Ha ilyen hozzá állással megy neki bárki egy kapcsolatnak, akkor ez is lesz a vége. Úgyhogy ha már az elején ilyentol tár valaki jobb ha bele sem kezd abba a kapcsolatba. Egy normál kapcsolat végén pedig meg lehet ezt is beszélni és ugyan úgy kifizetni a bele ölt pénzét mintha papíron is az övé lenne.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!