Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Milyen érzés 60 millió forinto...

Milyen érzés 60 millió forintot kiadni egy lakótelepi lakásért?

Figyelt kérdés

Egy jobb kerületben, pl. XI, ennyiért megy egy 60nm-es panel.

Milyen érzés lehet, hogy kiadsz ennyit érte, és kifogsz jó régi, igazi panelproli szomszédokat, ahol mocsok, kosz, bűz van, ágyipoloska invázió, igénytelenség.

A feletted lévő egyfolytában rendezkedik, fel alá járkál, bútort húzogat, alattad lakó cigizik az erkélyen minden este.

De 60 milliós lakásod van, hitelbe kergetted magad 40 évre.

Ismerős?:(

2022. jún. 23. 15:41
1 2 3 4 5 6
 11/57 anonim ***** válasza:
90%

"a pénzünket hígították ennyire."

A paneleket -többnyire- mindig a kispénzű emberek vásárolták, vagyis a szegények.

Sajnos annyit romlott a forint az évtizedek alatt, hogy ha van valakinek 60 milliója egy panelre, az még szegénynek számít.

De -némi keserűséggel- úgy is fogalmazhatok, hogy a panelekben csupa milliomos lakik.

:)

2022. jún. 24. 09:14
 12/57 anonim ***** válasza:
94%

"Legyen inkább 20 milliós és KP! Vagy az snassz?:)"

Bírom az ilyen beböfögéseket... :D

20 millióból garázst nem veszel Budapesten, de ennyiből még agglomerációban vagy nagyobb város közelében sincsen cigány putri se.

Ráadásul akárhogy nézzük, a 11. kerület az egyik legjobban felhúzott környék lett az elmúlt 10-15 évben.

Metró, villamos, 10-15 percre a belváros, 10-15 percre zöldterület, Duna. Rengeteg munkalehetőség. És hát Budai oldal ami akárhogy nézzük mindig egy fokkal másabb kategória volt mint Pest.

2022. jún. 24. 10:14
 13/57 anonim ***** válasza:
95%

Amúgy meg ha arányaiban nézzük, Havannán, Kőbányán 30-40 millióba kerülnek a panelok, aztán ott laksz együtt a pigmentáltakkal meg a white trash kategóriával.

11. kerületben se álom a panel, viszont az "igazi panelprolik" nagy része már kikopott onnan. És hát akárhogy nézzük, ez nem mindegy. Laktam arrafelé, és bármikor vissza költöznék oda.

2022. jún. 24. 10:18
 14/57 anonim ***** válasza:
83%
Ahogy én is. Mármint bármikor XI. kerület.... van ott lakásunk, panel, és szuper (nincs ágyi poloska, nincs bűz, nincsennek rossz szomszédok).Családtagom lakik benne. Ha lenne 60 millióm én is vennék ott magamnak. És nem sajnálnám érte a pénzt mert mindennél fontosabb hogy ahol élek ott jól érezzem magam.
2022. jún. 24. 11:23
 15/57 anonim ***** válasza:
8%

itt nem tudom ki hol lakik de a XI. kerületi lakótelep továbbra is egy igazi lakótelep tele prolikkal és BÉRLŐKKEL. A bérlők általában jól öltözött irodisták lehet ezért tűnik konszolidáltabb környéknek, amúgy lepra.

El kell menni albertfalvára meg kelenföldre.

Viszont a panelek környezetét gyönyörűen rendbe tették.

2022. jún. 24. 14:46
 16/57 anonim ***** válasza:
72%
Én inkább 15-össel értek egyet, mert bár nem mindegy, hogy mondjuk XI. kerület vagy Csepel, de még a XI. kerület lakótelepein is sok az aljanép. Pl. ha megnézed a Gazdagréti-lakótelepen a fenti buszfordulónál ugyanúgy ott figyelnek a kisbolt előtt az eldobott rakétás üvegek, tele van dobálva csikkel, és érdekes alakok mászkálnak. Ehhez képest Kelenföld még rosszabb. Persze, lehet hogy ez a proli réteg csak minden 5. ember, de simán kifoghatsz ilyet szomszédnak. Most magas az ára a lakásoknak, de amikor ők oda költöztek, nem volt így.
2022. jún. 24. 14:55
 17/57 anonim ***** válasza:
81%

Belvárosban a luxuslakások bejárata előtt is ott fekszik a drogos csöves meg tele van minden rakétával, mégis a lakás és a környék maga megfizethetetlen.

Ilyen szempontból lehet szidni Kelenföldi lakótelepet, aki lakott már igazán proli környéken, az tudja, hogy Kelenföld már sokkal kevésbé az.

Egyszerűen teljesen más a lakóközösség. Mert lehet jönni azzal, hogy bérlők, egyetemisták, irodisták. Igen, de pont ezért szívesebben költözik oda véglegesen az aki irodista "értelmiségi".

Míg egy Kőbányán, Csepelen még a bérlőid is maximum jól szituált prolik lesznek, meg közben lesz egy halom olyan jelentkező, hogy inkább gyújtom fel a lakást mint hogy nekik kiadjam.

A lényeg ugyanaz, bármikor visszaköltöznék 11-be, remélem egyszer össze is jön.

2022. jún. 24. 15:09
 18/57 anonim ***** válasza:
19%

17:

Ok, de én nem a csövesekről beszéltem, hanem az ott lakók egy részéről. Csepeli lakótelepeken mondjuk 80% proli, a XI-ben meg harmada. Igen, ez nagy különbség, szó se róla. De azért jogos kérdező felvetése, hogy ennyit kiadsz egy lakásra, és akkor olyan szomszédaid is lehetnek, akiket enyhén fogalmazva nem kívánnál ilyen drága környéken.

2022. jún. 24. 15:13
 19/57 anonim ***** válasza:
9%

12: "20 millióból garázst nem veszel Budapesten, de ennyiből még agglomerációban vagy nagyobb város közelében sincsen cigány putri s"

Köszönöm, de budapesti vagyok és szoktam találni és venni tizenmillióért, sőt, meg is élek belőle.

Bírom az ilyen beböfögéseket olyantól, aki 1. nem a témáhopz szól hozzá, hanem csak annyit képes, hogy amit más tud az szar, 2. négy megyével arrébbról ötévente egyszer nyit fel egy hirdetési oldalt, majd beállítja a 70 nm-es luxuslakást dunaparti panorámával. Ha egyáltalán, és nem a fantáziájából szedi ezeket az árakat.

Jelenleg garázsok a belvárosban újépítésű lakásokban kivitelezőtől kaphatók 4 M Ft-től 7 M Ft-ig, használtak 2,5 M-tól.

Az, hogy te nem találod meg, mert egy egyszerű beállítást sem tudsz, az egy dolog. Én megtalálom, nem nehéz.

2022. jún. 24. 15:54
 20/57 anonim ***** válasza:
30%

12:

Ja, és én nem veled, hanem a Kérdezővel beszélgettem az Általa írtakról, aminek semmi köze ahhoz, amit itt most felhoztál, nem is tudom, hogy jön ide a te fantazmagóriád.

De egye fene, ha már ennyire nárcisztikus vagy, hogy magadra és a téged érdeklő dolgokra kell vond a figyelmet VALAKI MÁSNAK A TOPICJÁBAN, akkor neked is megválaszoltam, merthogy totál valótlanságokat írtál.

2022. jún. 24. 16:03
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!