Nagy kérés, hogy ott szeretnék lakni, majd ahol dolgozni fogok?
Sziasztok.
Óvónő vagyok egy nagy városban. Jelenleg egy olyan településen lakunk, ahol én nem szeretek lakni, bizonyos okokból, saját házban.
Kisbabánk van, illetve most terhes vagyok.
Eladhatnánk, vehetnénk máshol, viszont nem szeretném elhamarkodni.
Nem szeretnék annyira visszamenni a városi nagy óvodába, illetve oda költözni se szívesen mennék.
Viszont kisvárosba vagy esetleg egy korrekt faluba, nagyobb községbe szívesen elmennék, csak legyen közel városhoz.
Párom is bejárós szóval neki mindegy.
Nekem azonban nagyon fontos ez, hogy helyben dolgozzak, mert számomra mindig is ez volt az álom, hogy én biciklivel vagy gyalog mehessek. Az csak egy ráadás lenne, ha lenne ált. Suli is .
Most leírtad mi van, ezek szerint fogjátok magatokat és költöztök.
Mi a kérdés?
Lemaradt a kérdés 😄
Óvónő mindenhol kell.
Kisváros, nálunk 3 van, és állandóan helyettesítik egymást az állandó hiány miatt.
Nálunk is keresnek óvónőt éppen (kisváros). Három ovi van, az egész város bicajozható, ha bírod az emelkedőket. :D
Szóval nem tudom mi a kérdés. Keressetek olyan helyet, ami szimpi és kész. Az azért szerintem fontos, hogyha váltani akarsz, akkor tudj hova.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!