Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Atruhazhatom kozeli rokon...

Atruhazhatom kozeli rokon nevere az ingatlanom, hogy onkormanyzati lakasra jogosult legyek?

Figyelt kérdés

Eleg kacifantos helyzet, az ingatlanomban se en, se a csaladtagom nem el, hitellel terhelt, en vagyok a tulajdonos

Lehetseges az hogy ne az en nevemen legyen a haz, de a banknak tovabbra is nekem kelljen fizetni?

Az onkormanyzati lakasoknak pedig ugye feltetele, hogy ne legyen ingatlan a nevemen.

Igazabol ez egy szivesseg lenne a csaladtagtol, nem akarnam hogy o neki barmennyi koze is legyen a hitelemhez. Mindenkepp fogok ugyveddel is beszelni errol, probaltam utana olvasni is, de nem igazan talaltam semmit. Amig nem beszelek illetekesekkel, addig kivancsi lennek arra, hogy masnak volna -e hozzafuznivaloja.

ma 03:39
 1/5 Noren1989 ***** válasza:
100%
A bank ezt nem fogja engedni, Bro.
ma 03:57
 2/5 A kérdező kommentje:
Meg egy olyan is eszembe jutott, ha esetleg a rokon lenne a haszonelvezo?
ma 04:01
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Az sem jó,
ma 06:53
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Ha a rokon a haszonélvezö, attól az ingatlan a te tulajdonod marad.

Másrészt olyan lehetöség sincs, hogy "átruházod" másra az ingatlant, legfeljebb eladhatod vagy odaajándékozhatod neki - csak így semmi értelme.

Önkormányzati lakásra eleve nem vagy jogosult, nem értem, miért akarod elvenni a lehetöséget azoktól, akiknek tényleg szüksége van rá.

Add el a meglévö ingatlanodat és vegyél másikat magadnak, megfelelö helyen.

Vagy add ki valakinek és a bérleti díjból bérelj egy lakást!

ma 08:05
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Őszinte leszek,kissé undorodom tőled kérdező.

Nagyon kevés az önkormányzati lakás így is, lakhatási válság van ma Magyarországon,rengeteg a rászoruló,rengeteg az olyan tehetséges dolgos fiatal aki nemjut egyről a kettőre.

Egyszerűen undorodom tőled.

ma 13:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!