Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » 2025-ben végre elkezdenek...

2025-ben végre elkezdenek emelkedni az ingatlanárak 2 év stagnálás (csökkenés?) után ?

Figyelt kérdés
ma 08:51
 1/6 anonim ***** válasza:
89%
Nem minden ingatlan ára csökkent. Bp-i 10 éven belül épült lakásoké 20%-kal emelkedett 2 év alatt. Panelok is folyamatosan mennek felfelé, az egész kicsi Bp-i panelok m2 ára már bőven 1M felett van, ez 2 éve még kb. 700e volt. A nagyobb családi házak ára stagnál, csökken, leginkább a rezsi emelkedése miatt. Ezek ára picit megy felfelé, de nem jelentősen. Tehát nem értem a kérdést, óriási stagnálás nem volt mindenhol.
ma 09:12
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos én azt látom, hogy nagy szarban van a gazdaság,mi cégünk is lehet lehúzza a rolót,pedig nem is autóipari beszállítók vagyunk, és év végén mintha elvágták volna a rendeléseinket, és hiába ad az állam több milliós támogatást ha nem lesz az embernek stabil munkahelye,hogy fizesse a részleteket, igy pedig 2x is meggondolják, hogy hogy beleugorjanak egy lakasvásárlásba. Még akár visszajöhet egy a 2008-as válsághoz hasonló helyzet, ha nem lesz miből fizetni.
ma 09:59
 3/6 anonim ***** válasza:
85%

Ahol van normálisan fizető munkalehetőség, ott évek óta folyamatosan nőnek az ingatlanok árai. Még csak megtorpanás sem volt, nem hogy stagnálás.

Egy lelakott, felújítatlan kádárkocka borsodfelsőn eladhatatlan, vagy csak minimális összegért, de pl. egy kisebb, energiatakarékos, felújított ház, vagy energiatakarékos lakás fejlődő nagyvárosban tuti hogy egyre többe kerül és megfelelő választék sincs, ha venni szeretnél.

ma 10:13
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Hol csökkent ingatlanár az elmúlt 2 évben? Én növekedést láttam.
ma 13:39
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Milyen csökkenés? Hol?
ma 14:08
 6/6 anonim válasza:
100%
Hol csökken Budapesten tavaly 35 millióért kaptál normális panelt, most ugyanaz 45 vagy még több
ma 18:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!