Foglalo hogyan?
Nem tudom, én biztos nem hagytam volna ott azonnal pénzt... Az ilyen tegnapra már rakd le a pénzt és meg se szólalj dolog olyan zsákbamacska.
Nem valami 5000ft os dolgot veszel, hogy még lélegzetvételnyi időd se legyen egyből ugorj fejest benne, aztán vagy megbánod egész életedre vagy nem.
Nekünk nem rég volt olyan, hogy már azonnal akarták szinte a foglalót, hogy csináljuk egyből, aztán kiderült, hogy a háznál be sincs jelentve a hozzáépítés, így hitelt se kaptunk volna...
Én inkább elengedem azt aki így ad el valamit, hogy azonnal mindent most...
úgy tudom, hogy a másik beleegyezése nélkül tilos (titokban) hangfelvételt készíteni a beszélgetésről. Ha előre közlöd vele a szándékodat és ő beleegyezik, akkor OK.
Ez a gyakorlat sokszor előfordul és közlik veled, hogy a beszélgetésről hangfelvétel készül, amit 60 napig őriznek. Ha nem tetszik, leteszed a kagylót és bemész személyesen, akkor nem készül hangfelvétel.
"Meg aznap este lekerult a hirdetes."
Az nem jelent semmit. A tulajdoni lapon új név van-e?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!