Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Azt hiszem ezt elszúrtam,...

Azt hiszem ezt elszúrtam, most mit csináljak a pénzemmel?

Figyelt kérdés

Röviden tavaly örököltem 12 milliót, volt önerőm 5, de..hát magasnak tartottam az ingatlan árakat és zűrös időszak volt, betettem állampapírba. Most van kb húsz millióm meg lehetőség némi hitelre, de azóta a lakásárak minimum +50%, ha nem több...

És attól tartok (mint nyílván sokan, ezért ilyenek az ingatlanárak9, hogy a pénz tovább fog értéktelenedni..

Na de vegyek 35 millióért egy felújítandó pesti panelt? Egyszerűen nem hiszem el, hogy ennyi.. Vagy mi a fenét kezdjek a pénzzel.. jelenleg máp+-ban van.. áttehetném prémium állampapírba, de nem segítene sokat.. inkább ingatlanba tenném, de tudomisénmár, hogy mennyire jó ötlet.

Ti mit csinálnátok?

(hozzáteszem, nekünk ez nem kis pénz 200 körül keresünk mindketten..)

2022. ápr. 25. 21:58
1 2 3 4
 1/37 anonim ***** válasza:
84%
Ez van, nem tudsz mit tenni. En is sporolok egy csaladi haz arara, de mire osszejon a penz eltelik 5 ev es addigra mar nem tudom megvenni belole mert megint folmentek az arak.
2022. ápr. 25. 22:02
 2/37 anonim ***** válasza:
95%
Putrit meg en se szivesen vennek meg.
2022. ápr. 25. 22:03
 3/37 anonim ***** válasza:
4%
20 millió hogy lett 17-ből pár hónap alatt?
2022. ápr. 25. 22:03
 4/37 anonim ***** válasza:
29%
Van olyan pénznem is, hogy euro, US dollár és hasonlók, amit nem értékel le folyamatosan Matolcsy és bandája.
2022. ápr. 25. 22:05
 5/37 anonim ***** válasza:
5%

Mért vennél 35-ért felújítandó panelt, mikor tégla lakások vannak 15-30 közt is, felújítva?...

Házak is vannak.

2022. ápr. 25. 22:07
 6/37 A kérdező kommentje:

3-as azért nem pár hónap, tavaly év elejétől mostanáig, kamatok meg amit spóroltunk hozzá.

4-es, igen, euróban gondolkoztam.. lhet azt kéne csinálni.

és 5-ös, hát valóban vannak olcsó téglalakások, de nagyon necces környéken.. Mármint Pesten. Máshol most nem vennék..

2022. ápr. 25. 22:14
 7/37 anonim ***** válasza:
0%
Nem tudom alátámasztani ezt, de ahogy gondolod.
2022. ápr. 25. 22:16
 8/37 anonim ***** válasza:
91%
En jelenleg a prémium magyar allampapirral szemezek, jövő ev elejétől sztem elég kis csinos hasznos fizet. Mindig az előző évi inflációra tesz rá 1,5 százalék kamat prémiumot. És idén a hivatalos inflacio 8,5 körül jár már és még nem biztos hogy ez a teteje. Eleg szép kis hozama lesz.
2022. ápr. 26. 05:46
 9/37 anonim ***** válasza:
73%
Aztan mindenki saját meglátása szerint cselekedjen, nem egyszerű a helyzet.
2022. ápr. 26. 05:48
 10/37 anonim ***** válasza:
93%

És most hol laktok?

Sajátban, szülőkkel, albiban?

Mert ez a nagyon nem mindegy!

Ha egyébként meg van oldva a lakhatásom, én biztos, hogy vennék egy 1,5 szobás lakást Pesten és kiadnám.

2022. ápr. 26. 09:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!