Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Elszúrtam a mosást, mit...

Elszúrtam a mosást, mit csináljak? Veletek volt már ilyen?

Figyelt kérdés
Először mostam, figyelmetlen voltam, és bennehagytam a pulóverbe pár zsebkendőt...Mindenem tiszta zsepidarab, tele van. és fekete, úgyhogy látszódik rendesen. Mit tudok ezzel csinálni, mert egyenként leszedve soha nem lenne vége. Esetleg ha újra kimosom, leázik? Még annyi, hogy a zsepiken ugye baci is van, az így mosás után akkor rákerülhet a ruhára vagy emiatt ne aggódjak?
2009. szept. 28. 19:36
 1/4 anonim ***** válasza:
A bacik a mosáskor elpusztulnak, emiatt nem kell aggódni - de a zsepidarabokt nem nagyon tudod leszedni, csak esetleg nedves ruhakefével próbálkozhatsz.
2009. szept. 28. 19:52
 2/4 anonim ***** válasza:
ilyenkor jól kirázom, és főleg a feketéket ujra mosom.
2009. szept. 29. 00:08
 3/4 anonim ***** válasza:
Szárítsd meg. Szárazon könnyebben lejön a papír. Rázd meg, kicsit keféld át, majd mosd ki még1x.
2009. szept. 29. 06:20
 4/4 anonim ***** válasza:
Ha megszáradt rázd jól ki, majd szöszhengerrel "hengerelgesd"
2009. szept. 29. 07:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!