Melyiket tartod "tisztább" muinkának? A mosást (kézi) vagy a mosogatást?
Én úgy vagyok ezzel, hogy inkább kimosok egy halom ruhát kézzel, minthogy el kelljen mosogassak. pedig valahol igazuk van azoknak akik azt mondják, hogy mosogatáskor csak azzal kell szembesülnöd, ami megmaradt az evésből, míg mosáskor sárral, piszokkal találkozol, amit mondjuk tömegközlekedésen is összeszedsz kevésbé higiénikus emberek után leülve.
Ti hogy vagytok ezzel? Melyiket tartjátok tisztább házimunkának?
kézzel már nagyon régen mostam, csak olyan ruhát veszek, amit gépben lehet mosni, vagy elviszem a tisztítóba a nagyon kényes cuccokat.
mosogatni csak kesztyűben vagyok hajlandó, úgy viszont bármit. puszta kézzel tuti, h nem nyúlnék a mosogatólébe, sem a maradékba. nagyon érzékeny a bőröm és a körmeim.
:)))Érdekes válaszok jönnek!!:))
Én inkább mosogatnék, mint kézzel mosnék!!!
A ruhák, bedobva a gépbe és kész!
A mosogatáshoz nem veszek kesztyűt, csupasz kézzel teszem!
Én szeretek mosogatni!:)
És minden fajta házimunkát szeretek, mert tisztaság lesz,és z olyan jó érzés!:)
Mondjuk vasalni utálok!!!
Mosás fárasztó. Úgyhogy maradt a mosogatás. Plusz érv a mosogatás mellett: ha higiéniát akarsz, akkor tudsz három fázisban mosogatni, fertőtlenítéssel. Mosásnál viszont ez nem olyan egyyszerű.
Amúgy meg mindkettőre legjobb gépet alkalmazni, mert sokkal jobb eredményt lehet velük elérni mint kézzel (Mikor fogsz 60 fokos vízben kézzel mosni/mosogatni?)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!