Ez tényleg csak marketing? (Silan öblítő)
Figyelt kérdés
A reklám szerint 24 órán és 7 napon át tartó frissességet ad a ruháknak. Hát nem tudom, lehet csak én vagyok túl izzadós de ha én kimosom kék Silan öblítővel a ruháim, ha egyet reggel felveszek, kb kora délutánra már semmi illata nincs. Kb annyira jó hogy megpuhítja a ruhákat meg teregetésnél van jó illatuk. De ez hamar elmúlik. Másnál is hasonló a helzyet?tegnap 10:47
1/5 anonim válasza:
Marketing az egész, de ez minden öblítőre vonatkozik. Még ha igaz is lenne, ki hord 7 napig egy ruhát? Az öblítő a textil szálain bevonatot képez, attól érzed puhának, illatosnak. Ez a bevonat érintkezik a bőröddel. A mosószermaradványokat pedig nem közömbösíti. Szóval kifejezetten egészségtelen öblítőt használni. De divatot csináltak belőle, hogy eladható legyen.
2/5 A kérdező kommentje:
Nemrég jelent meg belőle zacskós/tasakos csomagolásban (ami állítólag környezetbarátabb) koncentráltabb formulája. Lehet hogy annak tartósabb az illata?
tegnap 12:50
3/5 anonim válasza:
Nem tudom, de a "környezetbarát"-ot sok mindenre ráírják, hogy kelendőbb legyen.
Ha illatos ruhákra vágysz nem kellene egy csomó vegyszerrel érintkeznie a bőrödnek. Vegyélinkább mosóparfümöt.
4/5 A kérdező kommentje:
Próbáltam Puella mosóparfümöt. Az sem volt tartós.
tegnap 14:00
5/5 anonim válasza:
De miért kell este nyolc órakor még öblítő illata lennie annak a ruhának, amit reggel hatkor felvettél?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!