Mit csináljak? Nagyon elszúrtam!
Tudom sok ilyen kérdés van de a helyzet a következő. Több mint 2 hónapja nagyon jól haladok a fogyóval erre ma az 1300 kalóriám helyett megettem vagy 1600at vagy többet sőt még vagy 1500 kalóriányi csokit ezt nem tudom pontosan, tehát 3000 kalória körül ettem de lehet több vagy kevesebb nem tudom. Le tudok dolgozni valahogy 2000 kalóriát? Ki akartam hányni ami tudom hogy nem jó de nem sikerült sajnos.
Tényleg túlsúlyos vagyok szóval nem vagyok anorexiás. Mit mozogjak hogy ezt a lehető legjobban ledolgozzam?
17/L
Azt ugye tudod, hogy az "életmódváltás" kifejezés azt jelenti, hogy egy életre szól?
Márpedig egy életen át lehetetlen, hogy időnként ne legyen egy kis kilengés.
És nem is baj, AMENNYIBEN ettől az ember nem hisztizik be annyira, hogy feladja a normális étkezést.
Szerintem nevess egyet magadon, és ne foglalkozz tovább a dologgal. Ha drámázol rajta, az csak mindenféle mentális/étkezési zavar előtt nyitja meg az utat.
A legrosszabb meg ha azt mondod, ha, na most már elszúrtam, úgyis mindegy, és visszatérsz az egészségtelen étkezéshez.
Ha hiszed, ha nem, pont ma ettem meg és is egy EGÉSZ tábla csokit (80 gr). Megráztam utána magam, mint a kutya, mikor kijön a vízből, és folytatom a normális kajálást, mintha mi sem történt volna.
Azt mondják az okosok, hogy ha 90%-ban betartod a normális étkezést, akkor nem lesz gond. Ehhez tartom magam én is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!