Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Mit csináljak? Nagyon elszúrtam!

Mit csináljak? Nagyon elszúrtam!

Figyelt kérdés

Tudom sok ilyen kérdés van de a helyzet a következő. Több mint 2 hónapja nagyon jól haladok a fogyóval erre ma az 1300 kalóriám helyett megettem vagy 1600at vagy többet sőt még vagy 1500 kalóriányi csokit ezt nem tudom pontosan, tehát 3000 kalória körül ettem de lehet több vagy kevesebb nem tudom. Le tudok dolgozni valahogy 2000 kalóriát? Ki akartam hányni ami tudom hogy nem jó de nem sikerült sajnos.

Tényleg túlsúlyos vagyok szóval nem vagyok anorexiás. Mit mozogjak hogy ezt a lehető legjobban ledolgozzam?

17/L

2018. márc. 11. 16:53
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
köszönöm a te kedvességedet is :D
2018. márc. 11. 23:01
 12/12 anonim ***** válasza:

2 nappal később fogysz le, nagy kaland... Számolj utána, nem tudsz sokat rontani ennyivel.

De nem is biztos, hogy később fogysz le... Direkt jó olykor több kalória (bár inkább 2000, nem 3000... de pont ez menjen ideálisan mindig? az élet egyik része sem teszi azt), kevésbé érzed megszorítónak a diétát, lehet, hogy holnap automatikusan kevesebbet eszel vagy jobban ügyelsz, többet mozogsz (sajna ez utóbbi nálam nincs, az elsőre azért van esély, a szervezetem eléggé tudatában van a többletnek s könnyen jóllakik)...

Semmi különösebb baj nem történt. Leszámítva, hogy hányni akartál, ügyelj a pszichéd egészségére, mert ez nagyon egészségtelen ötlet volt...

2018. márc. 11. 23:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!