Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Nagyon elszúrtam a napot a...

Nagyon elszúrtam a napot a sütivel?

Figyelt kérdés
Szóval az édességek a gyengém és sajnos megint beleestem egy hibába. Ettem egy elég nagyocska szelet túrós sütit. Az a baj nem is tudom hány kalória lehet. Alapból ma reggelire egy fél pirítóst ettem egy (khm majdnem) egész tükörtojással, ebédre ettem egy tál zöldbablevest. Aztán 3 körül még egy tállal és este egy szelet rántott csirkét ami tudom hogy nem jó de még benne lettem volna a kalóriacélomban. A süti nélkül én kb 1200 kcalt számoltam (ha tévedek tényleg szóljatok). A süti passz hogy mennyi lehetett. Mit gondoltok? Az elején még úgy vagyok vele hogy megengedem magamnak nem tudok ilyen gyorsan mindenről lemondani de igyekezni fogok mindent elhagyni.
2017. dec. 24. 17:11
 1/8 A kérdező kommentje:
nem estére vacsira* este még most sincs de ma már nem tervezek enni.
2017. dec. 24. 17:18
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Neked se fogyokura kell, hanem pszichiater...
2017. dec. 24. 17:24
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Figyelj ne idegeskedj most emiatt, hanem ünnepelj a családoddal!:)

Holnaptól jobban figyelj, de kizárt, hogy egy sütivel most elrontottál mindent. :)

2017. dec. 24. 17:31
 4/8 A kérdező kommentje:
köszi :D
2017. dec. 24. 17:37
 5/8 anonim ***** válasza:
97%
6000 HATEZER + kalória 1 kiló hízás. Még ha agon zabálod is magad a 7 nap alatt akkor is max 1 kg-ot szedsz fel.
2017. dec. 24. 18:31
 6/8 anonim ***** válasza:
agyon*
2017. dec. 24. 18:31
 7/8 anonim ***** válasza:

Teljesen jó nap, én többet ettem,, de elégedett vagyok, számítottam rá, hogy esetleg meg fogok enni egy rúd bejglit, de nem, csak 3 szelet volt, a rengeteg sós étel s pár mézes és szaloncukor után nem kellett több :) A karácsony nem sokáig tart, de ha neked fontos a szigor, ne egyél sütit. De ha megetted, egészségedre, ez a legrosszabb, hogy meg is eszed és rosszul is érzed magad miatta. Max. ma nem fogytál sokat, csak keveset, na bumm.

Miért kéne mindent elhagyni s mi az a minden?

2017. dec. 24. 23:17
 8/8 anonim ***** válasza:
Ez mėg egy reggelinek is karcsú kajamennyisėg.
2017. dec. 25. 07:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!