Nagyon elszúrtam a napot a sütivel?
Figyelt kérdés
Szóval az édességek a gyengém és sajnos megint beleestem egy hibába. Ettem egy elég nagyocska szelet túrós sütit. Az a baj nem is tudom hány kalória lehet. Alapból ma reggelire egy fél pirítóst ettem egy (khm majdnem) egész tükörtojással, ebédre ettem egy tál zöldbablevest. Aztán 3 körül még egy tállal és este egy szelet rántott csirkét ami tudom hogy nem jó de még benne lettem volna a kalóriacélomban. A süti nélkül én kb 1200 kcalt számoltam (ha tévedek tényleg szóljatok). A süti passz hogy mennyi lehetett. Mit gondoltok? Az elején még úgy vagyok vele hogy megengedem magamnak nem tudok ilyen gyorsan mindenről lemondani de igyekezni fogok mindent elhagyni.2017. dec. 24. 17:11
1/8 A kérdező kommentje:
nem estére vacsira* este még most sincs de ma már nem tervezek enni.
2017. dec. 24. 17:18
2/8 anonim válasza:
Neked se fogyokura kell, hanem pszichiater...
3/8 anonim válasza:
Figyelj ne idegeskedj most emiatt, hanem ünnepelj a családoddal!:)
Holnaptól jobban figyelj, de kizárt, hogy egy sütivel most elrontottál mindent. :)
4/8 A kérdező kommentje:
köszi :D
2017. dec. 24. 17:37
5/8 anonim válasza:
6000 HATEZER + kalória 1 kiló hízás. Még ha agon zabálod is magad a 7 nap alatt akkor is max 1 kg-ot szedsz fel.
7/8 anonim válasza:
Teljesen jó nap, én többet ettem,, de elégedett vagyok, számítottam rá, hogy esetleg meg fogok enni egy rúd bejglit, de nem, csak 3 szelet volt, a rengeteg sós étel s pár mézes és szaloncukor után nem kellett több :) A karácsony nem sokáig tart, de ha neked fontos a szigor, ne egyél sütit. De ha megetted, egészségedre, ez a legrosszabb, hogy meg is eszed és rosszul is érzed magad miatta. Max. ma nem fogytál sokat, csak keveset, na bumm.
Miért kéne mindent elhagyni s mi az a minden?
8/8 anonim válasza:
Ez mėg egy reggelinek is karcsú kajamennyisėg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!