Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Saját házhoz hogyan lehet jutni?

Saját házhoz hogyan lehet jutni?

Figyelt kérdés

Panelban lakók évek óta születésem óta a szülőkkel. A szervezetem sem bírja már a szűk kicsi lakást pláne hogy 4 felnőtt lakik itt mert a tesóm se tudott elkoltozni. Tehát 50 nm lakás 4 emberre plusz tárgyak és stb és alig lehet elferni. Hiába gyűjt az ember vagy rak félre ha minden évben egyre drágábbak a házak. Egy ház Pest megyében kozel Budapesthez mivel ott van munka kb.80 millió Ft. És ez meg nagyon átlagosnak mondható. Na most 80 milliót összeszedni pláne alkalmazotti fizubol kb lehetetlen kategória.

Mivel én 28 vagyok a tesóm 30 a szülők elmúltak 60 évesek és mai napig nem tartunk sehol. A szüleim is alkalmazottak voltak mai napig és 15 évig tartott mire kifizettik a hitelt erre a kicsi panelre. Szóval ötletem nincs erre de egyre rosszabb lesz ez.

2021. szept. 5. 11:02
1 2 3 4 5 6 7
 41/65 A kérdező kommentje:
De aki csak Pesten élt az nem vágyik falura meg akkor sem ha 1 millióért tud venni az ember ott lakást. Értsétek már meg. En Pesten akkor egyedül egy átlag házat viszonylag hitel nélkül vagy ha kell is hitel akkor is már 10 milliót vennék fel.
2021. szept. 5. 14:58
 42/65 anonim ***** válasza:
100%
Megértjük. Akkor maradsz panelban. Egyszerű, mint az 1x1. Te miért nem tudod felfogni? :)
2021. szept. 5. 15:02
 43/65 mindentudó99 ***** válasza:
100%
Te meg azt nem érted meg hogy nincs lehetőséged arra amire vágysz. Úgy hogy két lehetőség van veszel kertest nem Budapesten vagy élsz Budapesten ahol szeretsz továbbra is a családdal a panelban.
2021. szept. 5. 15:04
 44/65 A kérdező kommentje:
Majd csinálok online jósdat úgyis sok a hiszékeny ember és így 4 év alatt meglesz rá a pénz más ötletem nincs.
2021. szept. 5. 15:08
 45/65 anonim ***** válasza:
88%
Milyen falu? Én speciel egy 20 ezres városban élek. 37#
2021. szept. 5. 15:40
 46/65 anonim ***** válasza:
100%
Figura, emlékszem rád, már a múltkor is itt pattogtál, abban a kérdésben is 80 milliós lakásokat emlegettél. Szállj már le a földre. Akinek nincs pénze, ne pattogjon. Akkor vegyél falun 10 millióért, MERT ÚGYIS CSAK ARRA LESZ LEHETŐSÉGED, hiába vered a segged a földhöz és nem, nem egyedül jutottam hozzá, de akkor sem 80 millió volt, hanem 33. De úgysem érted.
2021. szept. 5. 15:42
 47/65 anonim ***** válasza:
100%

"és így 4 év alatt meglesz rá a pénz más ötletem nincs."

Ez pedig ötletnek xar. Majd 40 évesen 10 millióval a számládon rájössz, hogy elbaxtál 15 évet az életedből anyádékkal és álmodozással, és ígyis úgyis muszáj panelba költöznöd.

2021. szept. 5. 16:07
 48/65 anonim ***** válasza:
100%

De miért hiszed azt higy ami nem Pest az csak falu lehet? Vannak nagyvárosok, megyeszékhelyek. Nem kell Szabolcs vagy Borsodba költöznöd, Nyugat-Magyarországon több pénzt kapsz ugyanazért.

De ha annyira szereted Budapestet akkor maradj itt de nézz kicsit kintebb. Ehhez autó kell ha be akarsz járni.

2021. szept. 5. 16:15
 49/65 anonim ***** válasza:
100%
Hagyjátok, a gyerek folyamatosan itt siránkozik, hogy nem lesz háza. Kezd marhára unalmas lenni.
2021. szept. 5. 16:51
 50/65 anonim ***** válasza:
81%

Csak egy ötlet: kiadjátok az 50 m2-es panelotokat a 1,5 szobával és kibéreltek egy 3 szobás 68 m2-est. A kiadott és a kibérelt lakás különbözeti összegét te meg a nővéred 50-50%-ba bevállaljátok. Valószínűleg akad a környéketeken.

Az eredmény pedig nem a nővéreddel alszol egy szobában, hanem mindenkinek van pici zúgja.

Nekem megérné azt a 10-20000 Ft/fő plusz kiadást. Tény akkor is csak egy panel, de legalább van magán életed amíg gyűjtögetsz.

2021. szept. 5. 17:21
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!