Panelban lakók évek óta születésem óta a szülőkkel. A szervezetem sem bírja már a szűk kicsi lakást pláne hogy 4 felnőtt lakik itt mert a tesóm se tudott elkoltozni. Tehát 50 nm lakás 4 emberre plusz tárgyak és stb és alig lehet elferni. Hiába gyűjt az ember vagy rak félre ha minden évben egyre drágábbak a házak. Egy ház Pest megyében kozel Budapesthez mivel ott van munka kb.80 millió Ft. És ez meg nagyon átlagosnak mondható. Na most 80 milliót összeszedni pláne alkalmazotti fizubol kb lehetetlen kategória.
Mivel én 28 vagyok a tesóm 30 a szülők elmúltak 60 évesek és mai napig nem tartunk sehol. A szüleim is alkalmazottak voltak mai napig és 15 évig tartott mire kifizettik a hitelt erre a kicsi panelre. Szóval ötletem nincs erre de egyre rosszabb lesz ez.
Ha 28 évesen nincs annyi önrészed, hogy vegyél egy alár 50 nm-es lakást Pest közelében, akkor sajét magadra vess. Ha te Pesten akarsz kertes házban lakni, annak az az ára, hogy kiperkálod az 50-60 milliókat. Vagy mész panelba. Vagy mehetsz saját albérletbe.
2021. szept. 5. 11:05
2/65 anonim válasza:
1# a 30 év körüliek 62%-a otthon él a szüleivel Mo-n..
2021. szept. 5. 11:07
3/65 anonim válasza:
Koltozz el pestrol. Heves megyeben, gyongyostol 5 kmre falun vettunk egy 100 nmees csaladi hazat (5 milliot kellett ra plusz a kolteni). Cigany nincs, szep falu, kocsival 10 percre van minden, es van munka szarasig. Nincsennek pesti fizetesek, de cserebe olcsobb az elet.
2021. szept. 5. 11:08
4/65 anonim válasza:
Nem 80 milliós házat kell venni. Odébb mész pár várossal, ott már fele ennyért lehet venni lakásokat.
¯\_(ツ)_/¯
2021. szept. 5. 11:08
5/65 anonim válasza:
El kellene adni a panelt, (kb. 25 millio) ezt önrészként használva vegyetek fel hitelt, (te, tesód, szüleid) és vegyetek egy nagyméretű, bővíthető, felujítandó kertes házat vasút, vagy HÉV vonala mellett (közlekedés miatt)
2021. szept. 5. 11:09
6/65 anonim válasza:
5 .vagyok- igaz, így együtt kellene laknotok, de legalább volna helyetek
2021. szept. 5. 11:10
7/65 anonim válasza:
3- értem, hogy 5 millát kellett költeni rá pluszban, de mennyi volt a vételára? Ez a lényeg.
2021. szept. 5. 11:12
8/65 anonim válasza:
"Na most 80 milliót összeszedni pláne alkalmazotti fizubol kb lehetetlen kategória." Nem irtad meg a végzettségedet, a szakismereteidet, csak annyit, hogy "alkalmazott". Tessék olyan munkakört bevállalni amelyik jobban fizet! 28 évesen, ilyen igényekkel még arra is van lehetöséged, hogy átképezd magad ha kell. Hajrááááá!
2021. szept. 5. 11:32
9/65 anonim válasza:
5. Az nem a kérdező lakása. Mit adjon el? És felnőtt gyerekeknek sem lenne egészséges 30 után még mindig velük lakni. Mi lesz ha családjuk lesz?
2021. szept. 5. 11:33
10/65 anonim válasza:
Vidéken 20-25 milláért már szép családi házakat lehet venni, amik még jó állapotban is vannak. Én is egy faluban lakom itt van pár percre egy nagyobb város/megyeszékhely és simán kapsz ennyiért házat. Ráadásul úgy is megéri ha Pestre jársz dolgozni igaz nagyobb az útiköltség, de cserébe többet keresel és vidéken azért olcsóbb az élet is.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!