Manapság,hogy lehet házat venni?
21: Kivettem a házrészeket, 55%-a volt házrész.
És még mindig 49 nm-nél nagyobb, budapesti házakról van szó 25 M alatt!
Hol van innen a Pest megyei külvárosi kisvárosi vagy falusi 35 M??...
23: Nos, 35 M feletti saját háza a magyar emberek kevesebb, mint 2,5%-ának van.
(Olvass el egy vagyoni felmérést.)
Ő pedig szeretne a párjával lakni VALAHOL, ami saját, és kertes.
Én ezt vettem ki a szavaiból.:)
Mi külföldre mentünk és ott spóroltunk évekig, így vettünk házat. Kemény volt, oda kellett figyelni és nem elb*szni a pénzt, de elég sokat félreraktunk havonta, itthon annyit még sem kerestünk volna. De fontos, hogy ez csak párként megy szerintem.
Amúgy a mi környezetünkben a barátoknak/ismerősöknek, akik 30 évesen van lakása vagy háza, azoknak szülői segítséggel/örökléssel és hitellel lett. Őszinte leszek, olyat, hogy két fiatal nekiállt spórolni és összegyűjtött 10 milliót meg felvett másik 20-25 milliót, nem igazán láttam még élőben.
Igaz, itt megyeszékhelyen és közelében egy kádárkocka is 20+ millió és el sem mondom, mennyit kell rá elkölteni.... Persze, ki lehet költözni 40-50 km-re a várostól, ott tényleg van családi ház 15 millióért, csak két kocsi fenntartása meg tankolása benne lesz havi 70-80 ezer forintban, mire onnan bejut az ember dolgozni, mert helyben nincs meló...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!