Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Manapság,hogy lehet házat venni?

Manapság,hogy lehet házat venni?

Figyelt kérdés
Lehet hülye kérdés meg elég messze vagyunk ettől.De gondolkoztam, hogy szeretnék majd mindenképp lakást vagy egy csaladi házat.De könyörgöm egy telek már 10 millio fölött kezdődik ami nem a kietlen pusztaba van a semmi közepén. Arra még ráépíteni egy kulcsrakész házat és itt még nem is a kertimedencés extrás házra gondolok,hanem egy 3 szobás kis egyszerű házra az megint vagy 20-30millió.Néztem már kész házakat. De 35 millio alatt nem is nagyon találsz pest megye külvárosaiban. Tehát konkrétan 30 millió alatt sehol nem vagy.Mindketten dolgozunk majd, nyilván pár milkát összetud szedni az ember többéves tudatos gyűjtögetéssel plusz a hitel. De azért nyilván nem 30m ft-ot
2021. ápr. 19. 15:40
1 2 3 4 5 6
 11/55 anonim ***** válasza:
Tévhit, legalább egy gyors google keresést ejts meg mielőtt hozzászólást írnál, kedves 10-es.
2021. ápr. 19. 17:27
 12/55 anonim ***** válasza:
77%
11, nekem futárkodó ismerősöm mondta, hogy jól keres külföldön, de a nagy részét elviszik az adók, meg a szállás. Futárkodik egyébként németben
2021. ápr. 19. 17:30
 13/55 anonim ***** válasza:

12

Az ismerősöd rosszul tudja, vagy nagyon keveset keres.

Ne haragudj de nincs kedvem-időm többet válaszolni és regényt írni, tényleg keress utána ha jobban érdekel a téma!

2021. ápr. 19. 17:34
 14/55 anonim ***** válasza:
76%
Kedves 11, leszállhatsz a magas lóról nyugodtan. Külföldön élek, és az előző munkahelyemen éppen olyan emberekkel foglalkoztam, akik azért jöttek ki, hogy pénzt gyűjtsenek házrak, egy jobb életre. Aztán itt koppantak, hogy ennyi megannyi az egészségbiztosítás, ilyen és ilyen albérletárak vannak, mennyibe kerül az étkezés, közlekedés. És akkor nem beszéltem még az egyéb költségekről. Szóval nekem ne ajánlgasd a Google-t, köszi.
2021. ápr. 19. 17:36
 15/55 István12345a válasza:
93%

Attól függ milyen állásotok lesz, és mennyi pénzt kerestek, ha a férfi megkeresi a 500+ ezer forintot, és mellé a párod mondjuk kap 300 ezer körül, akkor már ebből viszonylag simán neki lehet indulni magyar keresetből is a hitelnek.

Ha kevésbé jól kerestek, akkor marad a külföldi munka, gondolom szülői segítség nem játszik, hiszen akkor nem született volna meg a kérdés...

2021. ápr. 19. 17:53
 16/55 anonim ***** válasza:
53%
Ha ketten kerestek 500-at, az sem rossz. Bár lehet, hogy 150-200 elmegy a hitelre.
2021. ápr. 19. 17:55
 17/55 anonim ***** válasza:
94%

Ne uj hazban gondoloodj hanem hasznaltban.

Videken 15 millioert vagy az alatt is tudsz venni egy regebbi csaladi hazat.

Milyen munkad van/lesz?

Ha megkerestek egyutt 500.000et akkor abbol tudtok felretenni onerore.

2021. ápr. 19. 18:06
 18/55 István12345a válasza:
91%
Hitel, külföldi munka, családi segítség, lottó nyeremény (:D).
2021. ápr. 19. 18:08
 19/55 anonim ***** válasza:
17, attól függ mennyire vidéken...
2021. ápr. 19. 18:21
 20/55 anonim ***** válasza:

Akkor megvan a párod már a projekthez?

Hol laktok most?

Milyen ingatlanok vannak a családban?

Én Budapesten kerestem neked 25 M alatt, tessék:

És mindössze egyetlen ingatlanportál.

[link]

2021. ápr. 19. 18:24
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!