Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Fiatalok! Ki hogy látja...

Fiatalok! Ki hogy látja itthon a lakásvásárlás lehetőségét? Itthon! Hogy vesztek lakást?

Figyelt kérdés
tegnap 19:22
 1/3 anonim ***** válasza:

Én csak úgy tudnék házat venni ha a külföldi házamat eladném. Még a külföldi fizetésemből sem telik egy magyar ingatlanra.

Lakást nem vennék.

tegnap 19:44
 2/3 anonim ***** válasza:

Ma láttam egy hirdetést a jófogáson.

80m2 pesti panellakás 100 millió forint.

Nézegettem a képeket teljesen fel kellene újítani azt a lakást

tegnap 22:29
 3/3 anonim ***** válasza:

Ha most kéne otthon élnem, és házat vennem szerintem a budos életben nem lenne lakásom.

Igaz 28 vagyok, de már hála Istennek van Magyarországon is lakásom és van 1 külföldön is.

Most volt osztálytalalkozonk novemberben, 28 fős osztály, összesen 2(!) embernek van saját lakása, többiek mind albérletben/a szülőknel laknak. Szomorú rettenetesen. Főleg az hogy külföldön olcsóbban tudok lakást venni, mintsem a saját hazámban.

Most utánanéztem, és 300 a törlesztő.. komolyan? Miből amúgy úgy mégis? 😃

Persze, nem gond az albi, sokak laknak így külföldön, és nem panaszkodnak, de azért mégis. Ledolgozol 1 életet kb a semmire :(

tegnap 22:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!