Háziasszonyok! Ezek közül melyik kiakasztó?
Nővéremről van szó. Engem ezek akasztottak ki a legjobban:
1.) Utcai ruhában leül, belefekszik az ágyba
2.) Hetente kétszer fürdik(elhiszem, hogy drága a víz, de na.
3.) Nem szellőztet (egyáltalán!), mert akkor bejön a por...
4.) A mosogatószivaccsal sikálja a hideg zsíroldós tűzhelyet, amivel aztán újra mosogat, meg ált. a fürdőszobába is azt használja.
5.) A méregdrága polírozó ronggyal veszi ki a tepsit a sütőből.
6.) Ágyneműt, törölközőt akkor cserél, amikor ott vagyok és szólok neki.
7.) Utcai cipőben mászkál a lakásban, még a kanapéra is felteszi a lábát.
8.) A gázrózsákat az ebédlőasztalra(amin esznek) rakta és ott fújta be zsíroldóval.
9.)A kádat sose volt kimosva, mindenki csak leöblíti maga után. A wc/mosdó életében nem látott tisztítószert.
10.) Előadja, hogy ő takarított és mennyire szép, csak az ágy alatt lévő pókhálók a másik szobából látszanak.
11.) Amikor főz lenyalja a fakanalt és úgy kevergeti tovább a kaját.(Nem igazán van gyomrom enni belőle) De amúgy ásványvízbe, tejbe, mindenbe beleiszik, belenyal. Ettől mondjuk tényleg okádhatnékom van.
Hogy melyik kiakasztó? Úgy külön-külön szinte mindegyik,hát még együtt!
De ezzel te nem tudsz mit tenni, így kár is idegeskedni rajta! Van egy hasonló barátnőm-ő szokta mondani, hogy most nagytakarítást csinált, olyankor körülnézek,és magamban elmosolyodom, hogy én most kezdeném el.
2,3,4,6,7,9,10,11
A többi se okés, de ezek túl mennek mindenen!
Tisztára mintha anyóspajti szokásait írtad volna le :D
Figyelj, ne foglalkozz a lehurrogókkal, azok is belefekszenek az ágyba ruhástól-cipőstől. Engem ez akaszt ki iszonyat. Amikor meglátom anyósékat így fetrengeni, szívem szerint agyonütném őket :D
Meg pl ha fürödni akarok náluk előtte takarítanom kell, szóval abszolút megértelek :D
Mind nagyon-nagyon gáz, de sajnos az a leggázabb, hogy még ezek szokták magukat gondos nőnek beállítani...
Ha nem írtad volna, hogy a nővéred kb. a férjedre (vagy édesapádra, nemtudom ennyi idős vagy:)) tippeltem volna. Főleg a fakanál nyalogatás a mi szokásunk, de körülbelül mindegyiket rá lehetne mondani egy igénytelenebb férfira.
Szerintem menj oda a nővéredhez és mondjad meg neki, hogy igen gyorsan szedje össze magát, mert a viselkedése alapján inkább hasonlít egy 80 éves öregemberre mint egy anyára. Nem értem, hogy így hogyan vállalhatott gyereket.
18/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!