Háziasszonyok! Ezek közül melyik kiakasztó?
Nővéremről van szó. Engem ezek akasztottak ki a legjobban:
1.) Utcai ruhában leül, belefekszik az ágyba
2.) Hetente kétszer fürdik(elhiszem, hogy drága a víz, de na.
3.) Nem szellőztet (egyáltalán!), mert akkor bejön a por...
4.) A mosogatószivaccsal sikálja a hideg zsíroldós tűzhelyet, amivel aztán újra mosogat, meg ált. a fürdőszobába is azt használja.
5.) A méregdrága polírozó ronggyal veszi ki a tepsit a sütőből.
6.) Ágyneműt, törölközőt akkor cserél, amikor ott vagyok és szólok neki.
7.) Utcai cipőben mászkál a lakásban, még a kanapéra is felteszi a lábát.
8.) A gázrózsákat az ebédlőasztalra(amin esznek) rakta és ott fújta be zsíroldóval.
9.)A kádat sose volt kimosva, mindenki csak leöblíti maga után. A wc/mosdó életében nem látott tisztítószert.
10.) Előadja, hogy ő takarított és mennyire szép, csak az ágy alatt lévő pókhálók a másik szobából látszanak.
11.) Amikor főz lenyalja a fakanalt és úgy kevergeti tovább a kaját.(Nem igazán van gyomrom enni belőle) De amúgy ásványvízbe, tejbe, mindenbe beleiszik, belenyal. Ettől mondjuk tényleg okádhatnékom van.
Lehet,hogy nem vagytok egyformák??
Te éld a Te életedet,Ő meg az ővét.Nem élhetsz helyette.
Ha így neki jó,meg a csládjának,akkor nem kell beleszólni.
Próbáld meg így elfogadni őt,hogy ilyen.:-)
Rémes!! Nem találok szavakat!
Talán az 1. az, ami nem olyan gáz, de csak abban az esetben, ha nem ült le a buszon, villamoson, stb.
Ezek közül melyik kiakasztó? Te!
Fúúú, de utálnék a testvéred lenni. Ellenőrizni, pipálni, ikszelni, jegyzetelni, összegyűjteni, sorba rakni, feltenni a netre? Te beteg vagy.
elsőnek a második fele
2.!!!!!!!!!!
3.
4! hasonlót a párom is csinál! ő képes a macskás konyhakőről feltörölni valamit, amivel utána mosogat:SS borzalom, erről mindenképp le kell szoktatnom:D
5- hááát van van rá pénz:S
6. sajnos ebben hasonlítunk:S mondjuk én nem azért mert nem akarom, hanem csak nem jut eszembe:S de igen, gáz és zavaró, még engem is zavar, hogy én nem cserélem le:D
7. igen
8. határozottan! + nem is épp higiénikus
9. voltam ilyen lakásban, szörnyű! gusztustalan
10. ...
11- ez valójában engem nem zavarna, én is le szoktam:D
pff. micsoda szerencse, hogy nem együtt laksz vele:S én biztos megőrülnék:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!