Háziasszonyok! Ti is csak harc által kapjátok meg Párotok gatyáját, zokniját mosni?
Nálunk ez nem probléma, de pl barátnőméknél az volt. Nemrégen költöztek össze és a fiú nem volt képes a szennyesbe dobni a zoknijait.
2x kellett eljátszani, hogy barátnőm a kandallóba dobja a zoknikat. Azóta mindig a szennyesbe dobja a fiú a szennyeseit. :)
:O
Biztos hogy nem veszi fel kétszer. Fúúújjj!!!
Egyébként felnőtt férfi, megtalálja egyedül a szennyestartót, sőt a mosógépet is be tudja kapcsolni egyedül.
OK, néha hozzámos egy-egy papírzsepit is, de annyi baj legyen.
Az én párom is fel-fel vette az előző napi gatyáját. Fel se tűnt eleinte, mert nem éltünk együtt. Egyszer eljött hozzánk több napra, ugyanazt a gatyát és zoknit vette vissza. Majd rosszul lettem mikor megláttam.
Az esküvő után jó párszol lebukott. Én határozottan megmondtam neki, hogy ott pang a gatyában egész nap, ő meg visszaveszi... érleli a bacikat tovább, én meg majd összeszedek tőle valamit, úgyhogy ha még egyszer meglátom nincs szex, de még el is válok, mert undorító és gusztustalan.
az enyém nem egy tisztaságtündér, pár perc alatt jobban bekoszolja a lakást mint egy komplett hadosztály, de gatyát, pólót, zoknit naponta vált.
van hogy egy nap 2 póló is elfogy, mert amiben melózni volt az már nem a haveri sörözéshez. grrrrr!
én meg moshatok naponta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!