Háziasszonyok! Ti is csak harc által kapjátok meg Párotok gatyáját, zokniját mosni?
Kedves Kérdező, akkor, hogy tudd számtalan tejiparral kapcsolatos kérdésben adtam autentikus választ, azzal a jelöléssel, hogy -tejes-:)) pár napja árultam el, hogy
"ráadásul" nőböl vagyok.Innét jött DZ.Barátomnak a "Tevje
asszony", ami tegnap bearanyozta a napomat.
Remélem velem együtt Te is vevő vagy a jó humorra:))
üdv-e-
egy kis ráadás: én is találtam párszor a szennyesben vonalkódos gatyát, amit csak a domesztos tudott leolvasni:))
néhányszor felvont szemöldökkel jeleztem nemtetszésemet,és azóta jött ez a Mosó Masa jelenség...
üdv.
Ahogy mondod, Zoli! gatya ide, tej oda- szeressük egymást gyerekek:))
üdv-Tevj-e-
minden nap tisztát vesz a drága,de hogy a szennyesig kivinni? azt csak azóta mióta szóltam,hogy csak azt mosom ami kinn van a szennyesben...20 koszos boxert gyűjtött össze a szobában...elfogytak,és reggel ott ált gatyátlanul:D
Kénytelen volt összeszedni mindet hogy másnapra legyen,aznapra meg ugy ment dolgozni,hogy megállt venni egyet,és melóban felvette..:d
azóta ha nem is naponta,de 2-3 naponta összeszedi a mosnivalót...
Hölgyeim, Ti csak pöröltök, pöröltök velünk.
De nem baj így is imádunk Benneteket!!
Szerintem a férfiak túlnyomó többsége naponta vált alsóneműt. (Kivéve dolgozós pólót, ha nem izzadom össze, akkor felveszem 2-3 nap is, de aztán átöltözöm a tisztába.)
A piszkosat viszem a szennyesbe, és a felsőruhának is megvan a helye. Én inkább nőkkel kapcsolatban vettem észre, hogy a ruhájukat szétszórják a lakásban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!