Háziasszonyok! Ti is csak harc által kapjátok meg Párotok gatyáját, zokniját mosni?
Mesélek ezzel egy történetet. Kicsit off, de talán belefér.
Három asszonyka a fodrásznál kibeszéli, hogy a férjek semmi részt nem vállalnak a házimunkából.(Ismerős alapállás Hölgyeim??)
Megegyeznek, hogy közlik a férjekkel, amíg nincs házmunka, nincs szex, és találkoznak egy hónap múlva, megbeszélni az eredményt.
Egy hónap múlva.
Az első:"Mondtam a Gézámnak mi a pálya, eleinte semmi, de pár nap múlva láttam, hogy porszívózik."
Második:"Én is mondtam a Gyulámnak, eleinte semmi változás, azután láttam, hogy mosogat."
A harmadik(bizonyos etnikum tagja):"Megmondtam a Gazsimnak, hogy ha nincs munka, nincs szex. Ez hétfőn történt. Eleinte semmi változást nem láttam, de szerdán már láttam....egy kicsit a bal szememre."
Nálunk hálisten nincs ilyen gond: szépen bepakolja az előző napi fehérneműt a szennyesbe.
Ami viszont gondot okoz, azok a többször felvehető ruhák, pl. farmer, melegítő, pulcsi. Mert betenni a szekrénybe nem hajlandó, elvinni a szobainasig lusta, ha a székén van, akkor nyomja a hátát, tehát hányódik a földön. Ezzel nem nagyon tudok mit kezdeni, általában bevágom a szekrénybe, és ha reklamál, akkor mondom, hogy ha feltette volna az inasra, nem lenne ilyen gond. Remélem, idővel ő is belátja ezt :)
Zolikám megtaláltam a gatyás válaszodat...nagyon jóóóó!
azt ugyan nem tudom, hogy ki kommentelte Neked, hogy tetszik
a Tevje asszony,lehet, hogy más is magáénak érzi:)))
már évek óta dúdolgatom, de tegnap este óta egyfolytában
"ha én gazdag lennék"...XXDD.
a lényeg, hogy én tudom, hogy nekem szólt.
üdv-e-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!